Άγγελος Λάτσιος: Με "έξαλλο" μαλλί και μάσκα στις διακοπές του (Βίντεο)

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Άγγελος Λάτσιος: Με

Μπορεί ο Άγγελος Λάτσιος να διαθέτει ανοιχτό προφίλ στο Instagram, παρ'όλα αυτά σπανίως ανανεώνει το προφίλ του με υλικό, ενώ προτιμάει να κρατά τις περισσότερες στιγμές του ιδιωτικές. Πρόσφατα ενηλικιώθηκε, τέλειωσε το σχολείο και πήγε διακοπές μαζί με φίλους δίχως τους γονείς του, όπως είδαμε.

Σήμερα, μας ξάφνιασε καθώς ανέβασε ένα στόρυ, κάπως αλλιώτικο αλλά αρκετά επίκαιρο. Στον εν λόγω στόρυ ο Άγγελος Λάτσιος είναι αρκετά ανέμελος και το στιλάκι του πολύ χαλαρό. Εντύπωση προκαλεί το μαλλί του, έξαλλο θα το περιγράφαμε, που ανεμίζει προς όλες τις κατευθύνσεις. Το καλύτερο μέρος όμως υπήρξε το γεγονός ότι φοράει μάσκα και γυαλιά ηλίου σεβόμενος τα νέα μέτρα.

Στην Βουλιαγμένη με παρέα βρέθηκε πρόσφατα ο Άγγελος. Δείτε τι έκανε εδώ.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο στόρυ του ο Άγγελος Λάτσιος με "έξαλλο" μαλλί και μάσκα

Άγγελος Λάτσιος: Διακοπές χωρίς τους γονείς του - Οι πρώτες φωτογραφίες

Σε καλοκαιρινή διάθεση βρίσκεται ο Άγγελος Λάτσιος, ο μεγαλύτερος γιος της Ελένης Μενεγάκης. Ο Άγγελος πήγε διακοπές χωρίς τους γονείς του και μοιράστηκε τις πρώτες του φωτογραφίες.

Ο 18χρονος Άγγελος μόλις ολοκλήρωσε την τρίτη λυκείου και μετά τη λήξη της επεισοδιακής, λόγω της πανδημίας, σχολικής χρονιάς, επέλεξε να πάει διακοπές και να διασκεδάσει με τους φίλους του. Συγκεκριμένα, ο ίδιος δεν ανεβάζει συχνά υλικό από τις δραστηριότητές του, αλλά μέσα στον Ιούλιο ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ορισμένες φωτογραφίες.

Στις 20 Ιουλίου βρέθηκε στο πανέμορφο νησί της Κεφαλονιάς, ενώ όπως είδαμε από σχόλια του πατέρα του, Γιάννη Λάτσιου, βρίσκόταν κι εκείνος μαζί του.

Επόμενος σταθμός διακοπών είναι τα Άχλα, της Άνδρου, όπου πιστά επισκέπτονται με την οικογένειά του κάθε χρόνο.

Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε ο Άγγελος Λατσιος στο Instagram από τις διακοπές χωρίς τους γονείς του

Άγγελος Λάτσιος διακοπές 1Άγγελος Λάτσιος διακοπές  2Άγγελος Λάτσιος διακοπές

Ελένη: "Ψάχνουμε τον..." - Η φωτογραφία και η αποκάλυψη