Ελένη: "Ψάχνουμε τον..." - Η φωτογραφία και η αποκάλυψη

Η νέα μοναδική περιπέτεια...

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Ελένη:

Έβαλε πλώρη για νέες περιπέτειες η Ελένη και φαίνεται πως το διασκεδάζει απίστευτα. Στην Άνδρο όπου και βρίσκεται για τις καθιερωμένες της διακοπές και για οικογενειακές στιγμές χαλάρωσης, φαίνεται να έχει αρκετά δημιουργικές ιδέες... Χαρακτηριστικά, ανέβασε μια φωτογραφία - "έκπληξη" που τους ξετρέλανε όλους. "Ψάχνουμε τον..." έγραψε.

Ποιόν ψάχνουν όμως; Σίγουρα όσο και να προσπαθήσετε να βρείτε απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν υπάρχει περίπτωση να πάει ο νους σας εκεί. Αυτό που σκαρφίστηκε η Ελένη Μενεγάκη ήταν πραγματικά ευφυέστατο και είχε και αρκετή πλάκα.

Σε τι αναφέρεται η Ελένη με το "Ψάχνουμε τον..." - Η φωτογραφία και αποκάλυψη

Σαφώς και αναφέρεται στον Σούμο! Ο Σούμο είναι το αξιαγάπητο σκυλάκι τους που έκλεψε τις καρδιές όλων με την ανάρτηση που έκανε η Ελένη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

"Ψάχνουμε τον Σούμο ... κι αυτός είναι στην θέση οδηγού στην γουρούνα ! Καλημέρα #eleni #onarexperience #androsisland" έγραψε η Ελένη στη λεζάντα.

Ο Σούμο πάνω στη γουρούνα ήταν ακαταμάχητος έχουμε να πούμε εμείς!

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό το "κρυφό" σημείο στο Όναρ το έφτιαξε ο Ματέο Παντζόπουλος αποκλειστικά για εκείνη

Ματέο Παντζόπουλος: Η κίνηση για τα μάτια της Ελένης Μενεγάκη 2 χρόνια πριν που δεν περίμενε κανείς

Ο Ματέο Παντζόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Κρατούν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, μια κίνηση που έκανε ο επιχειρηματίας για τα μάτια της συζύγου του, 2 χρόνια πριν και δεν περίμενε κανείς μας έκανε να "λιώσουμε".

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να επέλεξε την τελευταία της εκπομπή για να βγάλει στη δημοσιότητα τα πρόσωπα των παιδιών της, όμως όλα τα χρόνια της καριέρας της ήθελε να μην απασχολεί με την ζωή της και να κρατά την οικογένεια της μακριά από τα media.

Βέβαια, δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει σε δημόσιες εμφανίσεις με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Ωστόσο, μια κίνηση που έκανε ο επιχειρηματίας πριν από περίπου 2 χρόνια μας έκανε όλους να "λιώσουμε". Συγκεκριμένα, στην σελίδα του ξενοδοχείου Onar στο Instagram, την οποία διαχειρίζεται ο ίδιος, δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία τους, στην οποία τους βλέπουμε να περπατούν πιασμένοι χέρι χέρι χωρίς να τους νοιάζουν οι paparazzi.