Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού

Το πιο τρυφερό στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού έκανε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση, στην οποία ποζάρει με τη μαμά της, τη γιαγιά της και την κόρη της. Για ακόμα μία φορά, με το στιγμιότυπο που μοιράστηκε η παρουσιάστρια, προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

Η Δούκισσα Νομικού απολαμβάνει και με το παραπάνω τις καλοκαιρινές της διακοπές και προσπαθεί να αξιοποιήσει όσο το δυνατόν καλύτερα τον ελεύθερο χρόνο της μαζί με την οικογένειά της.

Έτσι, δεν μπορούσε να μη δείξει τον ενθουσιασμό της, όταν είδε τη μητέρα της και τη γιαγιά της! Οι 4 κυρίες πόζαραν όλες μαζί και τα likes κάτω από τη φωτογραφία, έπεσαν βροχή.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

«4 generations! BabyA, Mommy, Grandmom, Great Grandmother», ήταν τα λόγια της παρουσιάστριας στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι έχει την ίδια αδυναμία με την κόρη της. Δείτε την εδώ και θα πάθετε πλάκα!

Θύελλα αντιδράσεων με την φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού

Χθες το βράδυ, η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι έσπευσαν να της απαντήσουν στην ερώτηση που τους έκανε.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και έτσι έχει άφθονο ελεύθερο χρόνο, τον οποίο μάλιστα αξιοποιεί μαζί με την οικογένειά της.

Οι 4 τους περνάνε υπέροχες μέρες στη Μύκονο και μέχρι στιγμής, το Instagram έχει γεμίσει με φωτογραφίες από την εξόρμησή τους στο νησί των ανέμων.

Η Δούκισσα Νομικού λοιπόν, ψάχνοντας έναν τρόπο για να περάσει δημιουργικά το χρόνο της, κάθισε στο κρεβάτι της, πόζαρε χωρίς καθόλου μακιγιάζ στο πρόσωπό της και ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους να της δώσουν μία συμβουλή σχετικά με το ποια σειρά θα πρέπει να δει.

Εκείνοι ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω και έδωσαν στην πανέμορφη παρουσιάστρια όλες τις απαντήσεις που χρειαζόταν! Κάτι αντίστοιχο έγινε και προχθες, όταν ανέβασε μία φωτογραφία με το πρόσωπό της, κάνοντας όλη την ελληνική showbiz να την "προσκυνήσει"!

Αυτή είναι η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων