Θρήνος! Πέθανε ο Γιάννης Ψηφίδης

Μεγάλο πένθος

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Θρήνος! Πέθανε ο Γιάννης Ψηφίδης

Θρήνος για την απώλεια του Γιάννη Ψηφίδη που δυστυχώς κατέληξε. Ο Γιάννης, πρώην πρόεδρος του Α.Σ., έφυγε σε ηλικία 75 ετών,από τη ζωή καθώς δεν άντεξε η καρδιά του και τον "προδωσε".

Συγκεκριμένα, για την απώλεια αυτή μίλησε και ο ΑΣ Άρης, που έκανε την παρακάτω ανάρτηση αποκαλύπτοντας το βαθύ του πένθος:

"Ημέρα πένθους είναι η 5η Αυγούστου του 2020 για την οικογένεια του ΑΡΗ, αφού έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών ο επί σειρά ετών πρόεδρος του Α.Σ., Γιάννης Ψηφίδης.

Ψηφίδης πέθανε Άρης

Ο Γιάννης Ψηφίδης ηγήθηκε του Ερασιτέχνη από τον Οκτώβριο του 2015 έως τον Σεπτέμβριο του 2019, ενώ η προσφορά του στο σύλλογο ήταν πολυετής και πολυσχιδής. Μεταξύ άλλων διετέλεσε πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ από τον Δεκέμβριο του 2012 έως τον Απρίλιο του 2013, διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ το 2014, ενώ ήταν και εκπρόσωπος του Α.Σ. στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Ο Γιάννης Ψηφίδης έδωσε μεγάλη μάχη για να μείνουν ζωντανά και να αναπτυχθούν τα τμήματα του Α.Σ. ΑΡΗΣ και θα έχει πάντα μία ξεχωριστή θέση στην οικογένεια του συλλόγου. Ως μαχητής που ήταν, πάλεψε με την επάρατη νόσο, αλλά προδόθηκε από την καρδιά του.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει τη βαθιά οδύνη του για το θάνατο του πρώην προέδρου του συλλόγου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…".

Άλλη μία εμβληματική προσωπικότητα έχασε πρόσφατα τη μάχη με τη ζωή. Πέθανε ο Γιώργος Παλαιάκης προκάλεσε απέραντη θλίψη.

Θρήνος! Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση, πως ένας πασίγνωστος ηθοποιός, με μεγάλες επιτυχίες στον χώρο, πέθανε σε ηλικία 81 ετών, καθώς αντιμετώπιζε εδώ και πολλά χρόνια προβλήματα υγείας.

Ο Reni Santoni, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό για τον ρόλο του ως Poppie στην κωμική σειρά «Seinfeld», πέθανε στην ηλικία των 81 ετών. Σύμφωνα με δηλώσεις της φίλης του Tracy Newman στο περιοδικό People, ο Αμερικάνος ηθοποιός πέθανε από φυσικά αίτια το περασμένο Σάββατο στο Λος Άντζελες.

Πέραν των εμφανίσεων του ως σεφ πίτσας με πρόβλημα ακράτειας σε τέσσερα επεισόδια του «Seinfeld», ο Reni είχε εμφανιστεί στο «Επιθεωρητή Κάλαχαν» με τον Clint Eastwood, στο «Κόμπρα» με τον Sylvester Stallone και στο ριμέικ του «Ο γιατρός τρελάθηκε» με τον Eddie Murphy, ενώ θρήνος έχει ξεσπάσει και με το θάνατο του Γιάννη Παλαιάκη.

Ο Santoni ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός στο θέατρο παίζοντας στην off-Broadway παράσταση «Raisin’ Hell in the Son», την οποία είχε γράψει με άλλους συνεργάτες, ενώ το ντεμπούτο του στην μεγάλη οθόνη έγινε το 1964 στην κινηματογραφική μεταφορά του «Ενεχυροδανειστή» από τον Sidney Lumet με τον Rod Steiger.

Ρένι Σαντόνι θάνατος