Ελληνίδα ηθοποιός «κατακεραυνώνει» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - «Τι προσφέρει στην κοινωνία;»

Προκάλεσε «ταραχή» τα λόγια της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελληνίδα ηθοποιός «κατακεραυνώνει» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - «Τι προσφέρει στην κοινωνία;»

Μία γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη και έσταξε... μέλι για όλη την ελληνική τηλεόραση. Μεταξύ άλλων, δε δίστασε να "κατακεραυνώσει" και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ξεκαθαρίζοντας πως δεν μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς προσφέρουν γυναίκες σαν αυτή στην κοινωνία.

Ο λόγος για την Ελένη Γερασιμίδου η οποία δεν άφησε τίποτα όρθιο. Μίλησε για το Big Brother, για την Ελένη Μενεγάκη και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και δεν άφησε κανέναν όρθιο.

Για την Ελένη Μενεγάκη και την αποχώρησή της από την τηλεόραση, η Ελένη Γερασιμίδου δήλωσε: «Τι να κάνω, να κλάψω γιατί έφυγε από την τηλεόραση η Μενεγάκη; Καλή είναι σε αυτό που κάνει, θα μπορούσε να είναι και καλύτερη. Βλέπω ότι δημιουργούνται πανομοιότυπα πλάσματα στην κοινωνία. Κοριτσάκια που συμπεριφέρονται ίδια, ντύνονται ίδια, θα βρεθεί κάποιος που θα αντικαταστήσει τη Μενεγάκη».

Όσον αφορά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Ελένη Γερασιμίδου είπε: «Δεν την ξέρω! Τι προσφέρουν όλες αυτές στην κοινωνία; Ας παρεξηγηθούν με αυτά που λέω και ας μη με ξανακαλέσουν».

Πέρα από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Ελένη Γερασιμίδου «κατακεραύνωσε» και την Βίκυ Καγιά

H Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στο περιοδικό 7 Μέρες TV και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ελληνική τηλεόραση και στα προγράμματα που προβάλλονται από αυτή. Στο στόχαστρό της μπήκε και το Shopping Star αλλά και το GNTM, ενώ μίλησε γενικότερα για όλα τα ριάλιτι, με αφορμή μία ερώτηση που της έγινε για το Big Brother.

Το “Greece Next Top Model” και το “Shopping Star” θεωρείτε ότι υποβιβάζουν τις γυναίκες;

Ναι..Βεβαίως και τις υποβιβάζουν, όπως και οι εκπομπές με τα κουτσομπολιά. Τι περιμένετε να ακούσετε. Βλέπω κάτι ονόματα κάτι πρόσωπα που ούτε ξέρω τι είναι, ποια είναι και τι κάνουν στη ζωή τους… Έχουν επιβάλλει ένα τρόπο ζωής.

Βλέπω γύρω μου πανομοιότυπα κορίτσια, πανομοιότυπες γυναίκες, που είναι σίγουρα επηρεασμένες από αυτές τις εκπομπές. Αυτός είναι ο στόχος τους. Να μην υπάρχει ατομική προσωπικότητα. Η γυναίκα υποβιβάζεται από πάρα πολλά πράγματα. Υπάρχει ένα ολόκληρο σύστημα που δουλεύει είτε με πολύ φανερούς τρόπους όπως είναι αυτά είτε με πιο πονηρούς και έξυπνους. Είναι μεγάλη η συζήτηση ανοίγουμε.

Θεωρείτε ότι είναι πληγή για την τηλεόραση να υπάρχουν τόσα πολλά reality;

“Τα reality είναι πληγή για την κοινωνία. Κι αν θέλετε γράψτε το. Ας μην παραληφθεί αυτό που λέω Στόχος είναι η φθορά των συνειδήσεων”.

Ελένη Γερασιμίδου σχόλια για Βίκυ Καγιά