«Έμειναν» όλοι στο Καλοκαίρι #ΝΟΤ - Η αποκάλυψη για τον άγνωστο χωρισμό Γκουντάρα - Κάκκαβα

Το παραδέχηκαν οι ίδιοι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έμειναν» όλοι στο Καλοκαίρι #ΝΟΤ - Η αποκάλυψη για τον άγνωστο χωρισμό Γκουντάρα - Κάκκαβα

Η Νάταλι Κάκκαβα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, δε δίστασαν να κάνουν μία αποκάλυψη, για τον άγνωστο χωρισμό τους, ο οποίος διήρκησε μόνο λίγες ώρες. Με το που το άκουσαν, «έμειναν» όλοι στο Καλοκαίρι #ΝΟΤ μιας και πρόκειται για μία ιστορία που δεν είχε βγει προς τα έξω.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Νάταλι Κάκκαβα. Αφορμή για την όλη συζήτηση, στάθηκε το τραγούδι που έπαιξε στην αρχή της εκπομπής, το οποίο μιλάει για χωρισμό.

Για το λόγο αυτό, η Ελένη Χατζίδου ρώτησε το ζευγάρι αν έχουν να μοιραστούν κάποια ιστορία χωρισμού και γι' αυτό, η Νάταλι Κάκκαβα αποφάσισε να μιλήσει για τον χωρισμό τους.

«Έχουμε χωρίσει για μιάμιση μέρα, 36 ώρες χωρισμού. Έφυγα εγώ για μιάμιση μέρα», ανέφερε η γνωστή παρουσιάστρια με τον σύζυγό της να μη δίνει συνέχεια στο θέμα. Δείτε εδώ και για ποιο λόγο βυθίστηκε στη θλίψη η Νάταλι Κάκκαβα.

Κάκκαβα Γκουντάρας χωρισμός

Νάταλι Κάκκαβα: Η αποκάλυψη για την πρόταση γάμου από τον Γρηγόρη Γκουντάρα

Μέσα από την εκπομπή της, η Νάταλι Κάκκαβα, θέλησε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη αποκάλυψη για τον γάμο της με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και συγκεκριμένα, για την πρόταση που της έκανε. Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για μία απίστευτη ιστορία.

Το αγαπημένο ζευγάρι βρίσκεται μαζί στην παρουσίαση της νέας εκπομπής του Open και έτσι δεν είναι λίγες οι φορές που μιλάει ο ένας για τον άλλον.

Έτσι, σήμερα, η Νάταλι Κάκκαβα αποφάσισε να μιλήσει για ένα περιστατικό που συνέβη, λίγο καιρό πριν της κάνει πρόταση γάμου ο αγαπημένος της. Δείτε εδώ και το σχόλιο που έκανε η Νάταλι Κάκκαβα για τον Τάκη Ζαχαράτο.

“Πριν την κανονική πρόταση γάμου, έγινε κάτι πολύ αστείο. Ήμασταν 4 μήνες μαζί. Εγώ έμενα μόνη μου τότε και κάποια στιγμή ακούω κάποια στιγμή στο κινητό. Ήμουν στο μπάνιο εγώ δεν πρόλαβα α το δω και καπάκι με παίρνει τηλέφωνο. «Μωρό μου, σου έχω στείλει ένα μήνυμα. Το διάβασες;» μου λέει.

«Σε παρακαλώ μην το διαβάσεις. Ήταν να το στείλω σε έναν φίλο μου, μην το διαβάσεις.». Φυσικά και το διάβασα και έγραφε: «Λεωνίδα, θέλω να μου βρεις ένα κοσμηματοπωλείο, γιατί την Κυριακή θέλω να κάνω πρόταση γάμου στην Ναταλί.».Βέβαια δεν μου την έκανε την πρόταση την Κυριακή”, είπε η Ναταλί Κάκκαβα.

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκάλυψε πως η πρόταση γάμου έγινε μέσα στο αυτοκίνητο μετά από νυχτερινή έξοδο.