Έξαλλη η Νάταλι Κάκκαβα με τον Τάκη Ζαχαράτο - «Ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις...»

Τι την ενόχλησε;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έξαλλη η Νάταλι Κάκκαβα με τον Τάκη Ζαχαράτο - «Ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις...»

Μέσα από ένα ρεπορτάζ που προβλήθηκε σήμερα στο Καλοκαίρι #ΝΟΤ, η Νάταλι Κάκκαβα θέλησε να εκφράσει το πόσο έξαλλη είναι με τον Τάκη Ζαχαράτο και την κριτική που έχει ασκήσει στη Μελίνα Ασλανίδου, σχολιάζοντας πως δεν έχει το δικαίωμα να λέει στους άλλους τι να κάνουν.

Μετά την άτυπη κόντρα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσά τους, ο Τάκης Ζαχαράτος και η Μελίνα Ασλανίδου τα ξαναβρήκαν με την επίσκεψη της τραγουδίστριας στο Θέατρο Άλσος όπου εμφανίζεται ο κωμικός.

Οι συντελεστές της πρωινής εκπομπής του Open, σχολίασαν το συγκεκριμένο ζήτημα και η Νάταλι Κάκκαβα δεν έκρυψε την ενόχλησή της με τα σχόλια που είχε κάνει ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Με το πρόσχημα της σάτιρας μπορούμε να πούμε πράγματα που πολλές φορές ξεπερνούν τα εσκαμμένα. Εμένα θα με ενοχλούσε πάρα πολύ! Το τι κάνω εγώ στον εαυτό μου και πώς διαχειρίζομαι εγώ τον εαυτό μου… Έχω τις ανασφάλειές μου, θέλω να κάνω ό,τι θέλω. Ποιος είσαι εσύ που θα με βάλεις στο στόχαστρο;», είπε χαρακτηριστικά η Νάταλι Κάκκαβα.

Θυμίζουμε ότι ο Τάκης Ζαχαράτος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του: «Έχετε δει την Μελίνα Ασλανίδου στο X Factor; Αυτή και η Φουρέιρα δεν ξέρω τι ντύνονται σε κάθε εκπομπή. Ινδιάνες, Σπανιόλες, fashion icon… Αλλά εγώ πεθαίνω με την Ασλανίδου, που εντάξει, η μούρη ήταν πια, είχε γίνει δηλαδή, εντάξει όλοι βάλαμε κάτι στη μούρη μας να φρεσκαριστούμε, αλλά δεν προκαλέσαμε και έλλειψη υαλουρονικού στην αγορά. Αυτή το άρπαξε όλο και το καβάτζαρε, μπαμπουίνα η μούρη».

Νάταλι Κάκκαβα: Η γλυκιά ευχή της για τα γενέθλια του Γρηγόρη Γκουντάρα

Εορτασμοί για τα γενέθλια του Γρηγόρη Γκουντάρα που έκλεισε πριν από μερικές μέρες τα 50 έτη. Η όμορφη γυναίκα του Νάταλι Κάκκαβα του ευχήθηκε με μια φωτογραφία και με ευχές τόσο γλυκιές όσο και η ίδια.

Το ζευγάρι αυτό μοιράζεται εκτός από την κοινή τους ζωή και την τηλεοπτική αφού παρουσιάζουν αμφότεροι την εκπομπή «Καλοκαίρι Not»!

Λίγο νωρίτερα η ντελικάτη Νάταλι ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram το παρακάτω:

«Χρόνια πολλά στον πιο γλυκό σύζυγο, μπαμπά, συνεργάτη, φίλο μα πάνω απ’ όλα άνθρωπο που είχα την τύχη να παντρευτώ, να κάνω δυο παιδιά,να δουλέψω μα πάνω απ’ όλα να αγαπήσω… Πολύχρονος μωρό μου. Μέχρι το τέλος του κόσμου παντού και πάντα μαζί»

Γρηγόρης Γκουντάρας

Δείτε τα τρυφερά λόγια που είπαν για το γιο τους!