Όλοι κοιτούσαν τι φόρεσε κατακαλόκαιρο στο θέατρο η Μελίνα Ασλανίδου

Πήγε να δει τον Τάκη Ζαχαράτο αλλά τράβηξε πάνω της τα βλέμματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Όλοι κοιτούσαν τι φόρεσε κατακαλόκαιρο στο θέατρο η Μελίνα Ασλανίδου

Η Μελίνα Ασλανίδου αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόσκληση του Τάκη Ζαχαράτου και να τον επισκεφθεί το θέατρο Άλσος, όπου πραγματοποιεί τις παραστάσεις του. Είναι ωστόσο αλήθεια, ότι με το που εμφανίστηκε στο χώρο η τραγουδίστρια, όλοι κοιτούσαν τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει, μέσα στο... κατακαλόκαιρο.

Οι σχέσεις της τραγουδίστριας με τον γνωστό κωμικό ήταν πολύ τεταμένες μετά από ένα σχόλιο που είχε κάνει ο τελευταίος για τις αισθητικές επεμβάσεις. Η ένταση ανάμεσά τους μεγάλωσε, όταν η Μελίνα Ασλανίδου αποφάσισε να μην δεχτεί την πρόσκληση που της έστειλε ο Τάκης Ζαχαράτος για την πρεμιέρα της παράστασής του.

Δείτε εδώ πώς σχολίασε ο Τάκης Ζαχαράτος την απουσία της Μελίνας Ασλανίδου από την πρεμιέρα του στο θέατρο Άλσος.

Με την εμφάνισή της λοιπόν στο θέατρο Άλσος, η Μελίνα Ασλανίδου όχι μόνο επέλεξε να δώσει ένα τέλος στην "κόντρα" που είχε δημιουργηθεί, αλλά δε δίστασε να ανέβει και στη σκηνή μαζί με τον Τάκη Ζαχαράτο και να τραγουδήσει στο πλευρό του.

Αυτά φόρεσε η Μελίνα Ασλανίδου κατακαλόκαιρο στο θέατρο

Τα βλέμματα ωστόσο στράφηκαν αλλού. Η Μελίνα Ασλανίδου είναι μία γυναίκα που δε φοβάται να τολμήσει με το στιλ της και έτσι έκανε έναν πολύ ιδιαίτερο αλλά κάπως χειμωνιάτικο συνδυασμό. Φόρεσε λοιπόν ένα mom fit τζιν παντελόνι, το οποίο συνδύασε με ένα μαύρο σατέν lingerie τοπάκι.

Μέχρι εκεί καλά. Η κατάσταση άρχισε να περιπλέκεται, όταν επέλεξε να φορέσει καφέ μποτάκια, ναι καλά διαβάσατε μποτάκια, μαζί με μία κόκκινη τσάντα. Βέβαια είναι αλήθεια ότι πολλές γυναίκες επιλέγουν να κάνουν τέτοιους συνδυασμούς το καλοκαίρι και να φοράνε μερικά καλοκαιρινά και μερικά χειμωνιάτικα ρούχα.

Το look της ολοκληρώθηκε με ένα μαύρο καπέλο.

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr βρέθηκε στο θέατρο Άλσος και σας έχουμε μερικές αποκλειστικές φωτογραφίες από τη συνάντηση της Μελίνας Ασλανίδου και του Τάκη Ζαχαράτου.

Μελίνα Ασλανίδου Τάκης Ζαχαράτος

Μελίνα Ασλανίδου θέατρο Άλσος

Μελίνα Ασλανίδου look