Αντώνης Σρόιτερ: Τον "τσάκωσαν" οι κάμερες στη Μύκονο χωρίς τη σύζυγό του

Καλοπερνάει!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αντώνης Σρόιτερ: Τον

Ο Αντώνης Σρόιτερ, απολαμβάνει και με το παραπάνω τις καλοκαιρινές διακοπές του στη Μύκονο. Χθες βράδυ, οι κάμερες τον "τσάκωσαν" στα κοσμοπολιτικά στενά του νησιού, χωρίς την αγαπημένη του σύζυγο, Ιωάννα Μπούκη, αλλά με έναν καλό του φίλο.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του παρουσιαστή έχουν τελειώσει για φέτος και πλέον έχει όλο το χρόνο να απολαύσει το καλοκαίρι του μαζί με την οικογένειά του και τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Ο Αντώνης Σρόιτερ, έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, αφού το δελτίο του τους τελευταίους μήνες βρισκόταν σταθερά στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης, παραθερίζει στην Μύκονο. Ο δυναμικός δημοσιογράφος εντοπίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV να απολαμβάνει την βόλτα του στα Ματογιάννια χωρίς την εντυπωσιακή σύζυγό του, Ιώαννα Μπούκη, αλλά με έναν φίλο του με τον οποίο στην συνέχεια πήγαν για ποτό σε γνωστό κοσμικό στέκι του νησιού.

Πριν από λίγο καιρό, ο Αντώνης Σρόιτερ βρέθηκε μαζί με την οικογένειά του στο Λαγονήσι. Δείτε εδώ την εντυπωσιακή εμφάνιση της συζύγου του.

Αντώνης Σρόιτερ: Διακοπές με σκάφος στο Αιγαίο

Μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες ο Αντώνης Σρόιτερ πλέον κάνει τις διακοπές του με την εντυπωσιακή του σύζυγο σε σκάφος στο όμορφο Αιγαίο. Σε στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας το ευτυχισμένο ζευγάρι.

Ο Αντώνης Σρόιτερ αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες δημοσιογράφους, όπως και εξαιρετικά πολυάσχολος. Είναι ωστόσο καλοκαίρι και κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο για να χαρεί στιγμές γαλήνης και αναψυχής με την οικογένειά του επάνω σε ένα σκάφος στη μέση του Αιγαίου.

Φωτογραφίες ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα, όπου βλέπουμε εκείνον αλλά και την καλλίγραμμη Ιωάννα Μπούκη!

Οι φωτογραφίες του Αντώνη Σρόιτερ και της γυναίκας του στις διακοπές τους στο Αιγαίο πέλαγος πάνω σε σκάφος!

σροιτερ

σροιτερ μπούκη

σροιτερ μπουκη διακοπες

Αναστέναξε το Λαγονήσι με την εμφάνιση της Ιωάννας Μπούκη στην παραλία - Οι τρυφερές στιγμές με τον Αντώνη Σρόιτερ