Νικολέττα Ράλλη: Έτσι είναι το σώμα της ενάμιση μήνα μετά τη γέννα

Ανέβασε ολόσωμη φωτογραφία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νικολέττα Ράλλη: Έτσι είναι το σώμα της ενάμιση μήνα μετά τη γέννα

Η Νικολέττα Ράλλη διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της από τη στιγμή που έφερε στον κόσμο την κορούλα της. Ενάμιση μήνα μετά τη γέννα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία ολόσωμη φωτογραφία στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα το σώμα της.

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι, έρχεται πολύ συχνά σε επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους. Σε ένα ακόμα Q&A που έκανε, απάντησε στις ερωτήσεις των followers της!

Μία από τις ερωτήσεις, αφορούσε τα κιλά της εγκυμοσύνης. Η Νικολέττα Ράλλη απάντησε με μία ολόσωμη φωτογραφία και έγραψε: “Δεν έχω αγχωθεί και δεν με απασχολεί καθόλου το βάρος μου σε αυτή την φάση. Από Σεπτέμβριο βλέπουμε.”

Δείτε εδώ την τρυφερή αγκαλιά της Νικολέττας Ράλλη στην κορούλα της.

Νικολέττα Ράλλη σώμα

Νικολέττα Ράλλη: Ακομπλεξάριστη! Δείτε την απίστευτη ανάρτησή της λίγο καιρό μετά την γέννα

"Όταν ήμουν σαν καρπούζι και έτρωγα πολύ καρπούζι?" #throwback. Αυτή είναι η περιγραφή της φωτογραφίας που μοιράστηκε η Νικολεττά Ράλλη με τους ακολούθους της στο Instagram και έτσι μας έδειξε το πόσο ακομπλεξάριστη είναι πάντοτε και το ότι το χιούμορ της αποτελεί αποτελεί σημαντικό όπλο της φαρέτρα της.

Η φρέσκια μανούλα Νικολεττά δεν πάει πολύς καιρός που μπήκε στο club των νέων μαμάδων και η ευτυχία της είναι απύθμενη. Είναι πανευτυχής αλλά και πανέμορφη, ενώ το σώμα της παραμένει όμορφο!

Ανυπομονούμε να τη δούμε με τη νεογέννητη κορούλα της Σοφία σε τρυφερές στιγμές και φωτογραφίες, άλλα όσο θα περιμένουμε μπορούμε να απολαύσουμε τη χιουμοριστική φωτογραφία που ανέβασε η Νικολέττα στον προσωπικό της λογαριασμό.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία.

Νικολέττα Ράλλη: Με απίθανο ολόσωμο μαγιό ένα μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της

Φορώντας ένα απίθανο ολόσωμο μαγιό, πόζαρε η Νικολέττα Ράλλη στο φωτογραφικό φακό και μας έδειξε πως είναι το σώμα της, ένα μήνα περίπου μετά τη γέννηση της κορούλας της.

Η παρουσιάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας το τελευταίο διάστημα, καθώς έγινε για πρώτη φορά μαμά και απολαμβάνει όλες τις χαρές της καθημερινότητας μαζί της.

Ωστόσο, έχοντας βρει λίγο χρόνο χαλάρωσης, αποφάσισε να κάνει τις βουτιές της εκμεταλλευόμενη τον καλό καιρό. Έτσι πόζαρε και σε μια εντυπωσιακή φωτογραφία την οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Νικολέττα Ράλλη, ακόμη και ένα μήνα μετά τη γέννα της, αναστατώνει τα πλήθη.

Νικολέττα Ράλλη σώμα μετά τη γέννα