Το τόλμησε η Σίσσυ Χρηστίδου - Ολόσωμη φωτογραφία με μπικίνι χωρίς ρετούς

Θα πάθετε πλάκα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το τόλμησε η Σίσσυ Χρηστίδου - Ολόσωμη φωτογραφία με μπικίνι χωρίς ρετούς

Η Σίσσυ Χρηστίδου όπως έχουμε δει, έχει καταφέρει να χάσει πολλά κιλά και να μείνει μισή μέσα σε διάστημα λίγων μηνών. Μάλιστα, για το λόγο αυτό τόλμησε να ανεβάσει μια ολόσωμη φωτογραφία της με μπικίνι, χωρίς ίχνος ρετούς στο κορμί της.

Η παρουσιάστρια πριν επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με την εκπομπή «Έλα χαμογέλα» γεμίζει μπαταρίες, κάνοντας βουτιές στη θάλασσα με τα παιδιά της και κάνοντας βόλτες στα σοκάκια των νησιών που επισκέπτεται με την παρέα της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, πιο ανανεωμένη από κάθε άλλη χρονιά, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της.

Μάλιστα, πριν από μερικές ώρες, θέλησε να δημοσιεύσει στο insta story της, μια φωτογραφία της με μπικίνι ξαπλωμένη στην παραλία. Η ίδια δεν έβαλε κανένα φίλτρο ή ρετούς και μας έδειξε πως είναι το κορμί της. Δείτε πως ήταν το σώμα της, στο γάμο με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Σίσσυ Χρηστίδου κιλά διατροφή σώμα

Σίσσυ Χρηστίδου: Η νέα φωτογραφία με μπικίνι και επίπεδη κοιλιά! Απίστευτα αδυνατισμένη

Η Σίσσυ Χρηστίδου περνάει χαλαρές στιγμές στην Πάρο και... όχι μόνη - δείτε εδώ φωτογραφίες. Καθημερινά μοιράζεται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους και προσφάτως δημοσίευσε φωτογραφία της από την παραλία με μπικίνι που φαινόταν επίπεδη η κοιλιά της αλλά και απίστευτα αδυνατισμένη!

Η παρουσιάστρια του Open έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια να χάσει τα όποια παραπάνω κιλά είχε και πλέον η νέα της εικόνα μιλά από μόνη της.

Καμία δίαιτα! Η Σίσσυ Χρηστίδου έχασε τα κιλά με γιατρό! Η αλήθεια για το πως κατάφερε να αδυνατίσει τόσο πολύ

Η Σίσσυ Χρηστίδου πήρε επιτέλους τη μεγάλη απόφαση και είπε όλη την αλήθεια για τη δίαιτα που ακολούθησε, αποκαλύπτοντας πως στην πραγματικότητα, αυτός που τη βοήθησε να αποκτήσει τη νέα ανανεωμένη και εμφανώς αδυνατισμένη εικόνα της, ήταν ένας γιατρός.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει καταφέρει να χάσει πάρα πολλά κιλά και η αλλαγή πάνω της, είναι πλέον εμφανής. Για το λόγο αυτό, η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, τη δίαιτα που ακολούθησε προκειμένου να μείνει... μισή.