Αθηνά Οικονομάκου: Αγνώριστος ο σύζυγός της - Η αλλαγή στο πρόσωπο του και το βίντεο

Δεν πάει το μυαλό σας τι πείραξε πάνω του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Αγνώριστος ο σύζυγός της - Η αλλαγή στο πρόσωπο του και το βίντεο

Σχεδόν αγνώριστος έγινε ο σύζυγός της Αθηνάς Οικονομάκου, Φίλιππος Μιχόπουλος όπως είδαμε σε ένα βίντεο της. Η αλλαγή στο πρόσωπο του είναι μεγάλη και από τη συγκεκριμένη οπτική γωνία δεν τον καταλάβαμε.

Το ζευγάρι κάνει τις διακοπές του σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και οι εικόνες που έχουμε δει μέχρι και σήμερα είναι μαγευτικές από τα τοπία που απολαμβάνουν, είτε μόνοι τους, είτε με το γιο τους, είτε με τους φίλους τους.

Σε αυτό το διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις λοιπόν, ο Φίλιππος Μιχόπουλος αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στην εμφάνιση του και την αποκάλυψη έκανε η Αθηνά Οικονομάκου.

Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας έκοψε τα μακριά σγουρά μαλλιά του και άφησε πολύ λίγα.«My boy! Κουρεύτηκε και έγινε ακόμα πιο κούκλος», έγραψε η ηθοποιός στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγες ημέρες η Αθηνά Οικονομάκου είχε προκαλέσει ρίγη συγκίνησης στους διαδικτυακούς της φίλους με αυτή την φωτογραφία που ανέβασε!

Αθηνά Οικονομάκου σύζυγός Φίλιππος Μιχόπουλος

Αθηνά Οικονομάκου: Αγνώριστος ο Φίλιππος Μιχόπουλος - Νέα φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες η Αθηνά Οικονομάκου, με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έχει προκαλέσει απίστευτα σχόλια αφού ο σύζυγός της μοιάζει αγνώριστος!

Η Αθηνά Οικονομάκου εδώ και μέρες έχει ξεκινήσει με την οικογένειά της τις καλοκαιρινές διακοπές κι ο Μιχόπουλος, όπως φαίνεται, εν όψη καλοκαιριού και ζέστης αποφάσισε να κόψει το μαλλί του! Κάτι που όπως θα δείτε και στην φωτογραφία παρακάτω τον έχει κάνει αγνώριστο!

Φίλιππος Μιχόπουλος κουρεύτηκε

Τόσο κοστίζει μια βραδιά στο ξενοδοχείο του Φίλιππου Μιχόπουλου και της Αθηνάς Οικονομάκου στη Σαντορίνη - Μαγευτικές φωτογραφίες

Το 5άστερο ξενοδοχείο στην Σαντορίνη, Kivotos Santorini, ανήκει στην οικογένεια του Φίλιππου Μιχόπουλου, του συζύγου της Αθηνάς Οικονομάκου και είναι μαγευτικό. Αν έχετε σκοπό να επισκεφθείτε την Σαντορίνη πρέπει να ξέρετε οπωσδήποτε πόσο κοστίζει μια βραδιά σε αυτό το... παλάτι γιατί αξίζει να πάτε!

Το Kivotos Santorini βρίσκεται στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης, σε απόσταση 60μ. από τον Σκάρο και διαθέτει τέσσερις σουίτες και τρεις βίλες, εστιατόριο, spa αλλά και skybar.

Όλα τα δωμάτια έχουν δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ιδιωτικό μπάνιο και ένα από τα πιο εντυπωσιακά του στοιχεία είναι η θέα που προφέρει στη θάλασσα, το ηλιοβασίλεμα και το ηφαίστειο. Μερικά δωμάτια Το υπέροχο design του με το ελληνικό στοιχείο ταιριάζει απόλυτα με το νησί! Πόσο κοστίζει όμως ένα βράδυ στο εντυπωσιακό αυτό ξενοδοχείο;

Συνεχίστε στο Travelstyle.gr για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες και να δείτε περισσότερες φωτογραφίες