Αυτή είναι η νέα σειρά του Star που θα φέρει ανατροπές...

Ένας αμφιλεγόμενος έρωτας θα ανθίσει!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Αυτή είναι η νέα σειρά του Star που θα φέρει ανατροπές...

Μία έκπληξη μας επιφυλάσσει το τηλεοπτικό κανάλι του Star, καθώς κάνει ξανά στροφή στη μυθοπλασία και πρόκειται πολύ σύντομα να συστήσει στο ελληνικό μία νέα σειρά που θα φέρει πάρα πολλές ανατροπές.

Η νέα σειρά την οποία θα απολαύσουμε σύντομα, ονομάζεται «Έρωτας, με διαφορά» και φαίνεται πως θα μας καθηλώσει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για το λόγο ότι είναι αρκετά διαφορετική και φέρνει αέρα ανανέωσης στην ελληνική τηλεόραση.

Το «Έρωτας, με διαφορά» θα προβάλλεται κάθε εβδομάδα, αρχής γενομένης από την νέα τηλεοπτική χρονιά! Το κανάλι του Star δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους προγράμματα, αλλά αν διαβάσετε την υπόθεση της σειράς, φαίνεται πως έρχεται για να μείνει.

Το σενά­ριο υπογράφουν ο Βασίλης Ρίσβας με τη σύζυ­γο του Δήμητρα Σάκαλη. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε την Φαίη Ξυλά, τον Βασίλη Μίχα, την Βίβιαν Κοντομάρη και αλλους πολλούς. Πάντα ο έρωτας αποδεικνύεται απρόβλεπτος και ανίκητος! Αυτή τη φορά, όλα ξεκινούν από ένα μικρό ατύχημα!

Ξυλά Μίχας νεα σειρά σταρ

Διαβάστε εδώ την υπόθεση της νέας σειράς του Star που θα φέρει ανατροπές!

Η τριανταεννιάχρονη Ζέτα (Φαίη Ξυλά), μια μητέρα τριών παιδιών και ο εικοσιτετράχρονος Κωστής (Βασίλης Μίχας), ένας γοητευτικός; bartender γνωρίζονται, ερω­τεύονται και αποφασίζουν να είναι μαζί. Η σχέ­ση τους προκαλεί ένα κύμα κωμικών καταστάσεων αλλά και ανατροπών. Οι δυο τους πρέ­πει να διαχειριστούν τις προσωπι­κές τους ανασφάλειες, αλλά και τις αντιδράσεις του περιβάλλοντός τους και να τολμή­σουν να προχωρήσουν σ' αυτό που τους κάνει ευ­τυχισμένους!

Βασίλης Μίχας Νέα σειρά

Θα τολμή­σει η Ζέτα να αλλάξει ολό­κληρη τη ζωή της για χάρη του Κωστή; θα καταφέρει ο Κωστής να ανταποκριθεί στις ευθύνες του νέου του ρόλου: Πρόκειται για την ιστορία μιας μονογονεϊκής οικογένειας που ζει την καθημερινότητα και τα προβλήματα και ξαφνικά αλλά­ζει... πίστα!

Τους πάντς πάνω από τις τηλεοράσεις τους αφήνει καθημερινά η τηλεοπτική σειρά ELIF. Δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις!

Τα πάνω κάτω στο Star με την απόφαση της Μάρας Ζαχαρέα

Τα πάνω κάτω πρόκειται να έρθουν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, μετά την απόφαση που πήρε η διευθύντρια ειδήσεων του καναλιού, Μάρα Ζαχαρέα, σχετικά με τα πρόσωπα που βρίσκονται στο πόστο της για την περίοδο του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «On time» αποχωρούν από την παρουσίαση του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων τόσο η παρουσιάστρια του, Ελένη Τσαγκά, όσο και ο αρχισυντάκτης, Αλέξης Παπακωνσταντίνου

Η απόφαση ελήφθη από τη διευθύντρια ειδήσεων, Μάρα Ζαχαρέα, λόγω των χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης που καταγράφει το μεσημεριανό δελτίο, σε αντίθεση με το κεντρικό.

Ελένη Τσαγκά Star αποχώρηση

Τσαγκά και Παπακωνσταντίνου παραμένουν στο Star και θα αξιοποιηθούν σε άλλα πόστα, ενώ αυτή τη στιγμή αναζητούνται οι αντικαταστάτες τους, που πιθανότατα θα προκύψουν από το υπάρχον δυναμικό του καναλιού της Κηφισιάς.

Μιας και είπαμε ωστόσο για το Star, ρίξε εδώ μια ματιά στο νέο που κυκλοφόρησε για την Βίκυ Καγιά και το GNTM.

TAGS