Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif: Στο νεκροταφείο ο Σελίμ - Τα κλάματα και ο θρήνος

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς είναι σοκαριστικές

Elif: Στο νεκροταφείο ο Σελίμ - Τα κλάματα και ο θρήνος
TV24 06.08.2020 09:32
Αρθρογράφος: Ελένη Ζουγανέλη
ΕΛΕΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

YOUWEEKLY EDITOR

Στο νεκροταφείο θα βρεθεί στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, ο Σελίμ, μετά την ανακοίνωση πως έχει όγκο στο κεφάλι. Τα κλάματα πάνω από τον τάφο του αδερφού του και της ανιψιάς του είναι ατελείωτα, ενώ δεν έχει σταματήσει να τους θρηνεί.

Όπως θα τον ακούσουμε να λέει ο ίδιος, θα τους συναντήσει σύντονα, καθώς ο γιατρός του αποκάλυψε πως πεθαίνει.

Η επίσκεψη του Σελίμ στο νεκροταφείο - Θρήνος στην Elif

Πέμπτη 6/8 - Επεισόδιο 644

Ο πατέρας του μωρού, που περιμένει η Αϊλά συνεχίζει να της στέλνει μηνύματα και της λέει πως ξέρει για το μωρό και πως την αγαπάει ακόμα. Ο Ορχάν πηγαίνει να μιλήσει στον Γιουσούφ αλλά δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από τη Σιταρέ. Ο Γιουσούφ το καταλαβαίνει αλλά ο Ορχάν το αρνείται. Ένα μηχανάκι χτυπάει τον Βεϊσέλ αλλά είναι καλά. Ο οδηγός του, ο Τσεϊχουν του λέει πως είναι καινούριος στην περιοχή και πως δουλεύει σε μια μεσιτική εταιρία. Η Λεϊλά κάνει ένα δώρο στον Γιουσούφ για το μαγαζί. Η Σιταρέ τους βλέπει και καταλαβαίνει πως η Λεϊλά είναι ερωτευμένη μαζί του. Να σημειώσουμε πως η Αρζού γυρίζει και βάφει τον γάμο της Μελέκ με αίμα.

Η Σιταρέ μιλάει με τη Μελέκ και της λέει πως έχει καταλάβει ότι είναι πολύ σημαντική για τον Γιουσούφ και υπονοεί πως ο Γιουσούφ έχει αισθήματα για εκείνη. Η Μελέκ νιώθει παράξενα γιατί και εκείνη έχει αισθήματα για τον Γιουσούφ αλλά προσπαθεί να συγκρατηθεί. Θυμάται τις ωραίες στιγμές, που πέρασαν μαζί. Ο Σελίμ πηγαίνει στους τάφους του αδελφού και της ανιψιάς του.

Νιώθει πως θα τους συναντήσει σύντομα. Ο Γιουσούφ απολογείται στη Μελέκ. Της λέει πως ίσως το παράκανε και της χαρίζει ένα βιβλίο. Μέσα στο βιβλίο είναι ένα λευκό τριαντάφυλλο. Η Μελέκ το βλέπει και ο Γιουσούφ της λέει πως το λευκό τριαντάφυλλο συμβολίζει την αγνή και αθώα αγάπη. Η Μελέξ κοκκινίζει από ντροπή και φεύγει χωρίς να πει κουβέντα. Θυμάται όμως τα λόγια της Σιταρέ. Δεν ξέρει τι να κάνει. Ο Σελίμ είναι στο νεκροταφείο και κλαίει και όταν επιστρέφει σπίτι είναι σε άσχημα ψυχολογική κατάσταση.

Τα κλάματα της Ζεϊνέπ για τον Σελίμ - Δεν θέλει να τον θρηνήσει

Από την απόλυτη ευτυχία στην απόλυτη δυστυχία θα πάνε ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ στη σειρά Elif, αφού τα νέα για την εγκυμοσύνη της κοπέλας θα επισκιαστούν από την τραγική είδηση ότι εκείνος μετράει λίγους μήνες ζωής καθώς έχει όγκο στο κεφάλι! Ο Σελίμ πρόκειται να ανακοινώσει στην αγαπημένη του πως πεθαίνει σοκάροντάς την.

Ο Σελίμ μαθαίνει σοκαρισμένος από τον γιατρό του ότι πεθαίνει και πως έχει μόνο τρεις μήνες ζωής! Ο χρόνος για εκείνον μετράει αντίστροφα και έχει πέσει σε κατάθλιψη με τα νέα για την υγεία του, ενώ στην οικογένεια όλοι πιστεύουν πως είναι έτσι επειδή δεν μπορεί να βρει δουλειά! Η Αλιγέ πιάνει τον γιο της και του λέει: «Καταλαβαίνω πως κάτι άλλο σε απασχολεί! Είμαι μητέρα σου! Πες μου τι σου συμβαίνει», τον παρακαλεί, αλλά εκείνος δεν της απαντάει.

Την επόμενη μέρα ο Σελίμ παίζει με την Ελίφ και την Ιντζί στο πάρκο όταν χάνει και πάλι τις αισθήσεις του και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Οταν συνέρχεται, η γιατρός του λέει να του κάνει εξετάσεις, αλλά εκείνος δεν θέλει και της αποκαλύπτει: «Ξέρω καλά τι έχω! Εχω όγκο στο κεφάλι και πεθαίνω», χωρίς να ξέρει πως η Ελίφ είναι έξω από την πόρτα και ακούει τα πάντα.

Elif spoiler Σελίμ

Οταν επιστρέφουν σπίτι ο Σελίμ ζητάει από τα κοριτσάκια να μην πουν τίποτα για τη λιποθυμία του. Η Ελίφ δεν μπορεί άλλο να κρατήσει ένα τέτοιο μυστικό και λέει στον Γιουσούφ όσα άκουσε από τη νοσοκόμα και εκείνος πάει να βρει τον Σελίμ: «Τα ξέρω όλα! Ξέρω τι σου συμβαίνει», του λέει με δάκρυα.

«Δεν μπορείς να κρατάς ένα τέτοιο μυστικό, είμαστε όλοι δίπλα σου, σε στηρίζουμε και θα το ξεπεράσεις», του τονίζει ο Γιουσούφ, αλλά ο Σελίμ του απαντάει πως δεν έχει πολύ χρόνο ζωής. Στη συνέχεια πάει να βρει την Ελίφ, η οποία του λέει πως δεν θέλει να τον χάσει από τη ζωή της και αγκαλιάζει τον θείο της. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά στον Σελίμ, η Ζεϊνέπ έχει αρχίσει τον τελευταίο καιρό να έχει ανακατωσούρες και ναυτία. Αυτό τη βάζει σε σκέψεις και κάνει τεστ εγκυμοσύνης, το οποίο βγαίνει θετικό.

Αργότερα συναντάει τον Σελίμ και του ανακοινώνει: «Είμαι έγκυος». Αυτό όμως καταρρακώνει ακόμα περισσότερο τον Σελίμ, που ξέρει πως δεν έχει πολύ χρόνο ακόμα! Παράλληλα πεισμώνει κιόλας και μονολογεί: «Δεν πρόκειται να σας αφήσω έτσι και να φύγω! Θα φτιάξω πάλι από την αρχή όσα μας έδωσε ο πατέρας μου», και πάει να δουλέψει στο πλευρό του κύριου Μουσφίκ.

Μη χάσετε και το σούπερ αποκλειστικό που σας έχουμε, για την μεγάλη επιστροφή της Αρζού η οποία σχεδιάζει να βάψει τον γάμο της Μελέκ με αίμα!

Με αυτόν τον τρόπο θα σοκάρει ο Σελίμ την εγκυμονούσα Ζεϊνέπ στην Elif

Ομως, η χαρά θα μετατραπεί σύντομα σε εφιάλτη όταν η Ζεϊνέπ ανακαλύψει τις εξετάσεις του Σελίμ! Εκείνη βρίσκεται σε άρνηση: «Πες μου ότι είναι ψέματα αυτά που γράφει εδώ! Δεν είναι αλήθεια, πες το μου, δεν είναι αλήθεια», λέει και ξαναλέει και εκείνος της αποκαλύπτει: «Πεθαίνω». «Οχι, δεν μπορείς να πεθάνεις! Μου λες ψέματα και δεν θέλω να ακούσω άλλα ψέματα.

Μου υποσχέθηκες πως θα είσαι μαζί μου για πάντα, αν πεθάνεις θα πεθάνω κι εγώ», λέει σε παράκρουση και εκείνος την αγκαλιάζει για να την ηρεμήσει. Στη συνέχεια του λέει να ψάξουν να βρουν κάπου αλλού μια λύση και εκείνος της απαντάει πως το μέλημά του είναι να τους εξασφαλίσει μια αξιοπρεπή ζωή!

Η Ζεϊνέπ δεν αντέχει στη σκέψη πως θα χάσει τον άντρα που αγαπάει! Στο μεταξύ η Μελέκ δέχεται μια επαγγελματική πρόταση και φεύγει με την Ελίφ σε άλλη πόλη αποχαιρετώντας τους Εμιρόγλου. Η Ζεϊνέπ νιώθει πως είναι μόνη της σε όλο αυτό που ζει και καταρρέει με αποτέλεσμα να μπει εσπευσμένα στο νοσοκομείο με αιμορραγία! Ο Γιουσούφ τρέχει να προλάβει τη Μελέκ: «Γύρνα πίσω, η Ζεϊνέπ είναι στο νοσοκομείο με αιμορραγία! Σε χρειάζεται... Υπάρχει και κάτι άλλο που δεν ξέρεις, ο Σελίμ έχει όγκο και πεθαίνει». Η Μελέκ επιστρέφει άρον άρον και στέκεται στο πλευρό της Ζεϊνέπ, η οποία ευτυχώς ξεφεύγει τον κίνδυνο τόσο εκείνη όσο και το μωράκι της...

Από τη Γιάννα Παπανικολάου για το TV 24

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Βόμβα" στην Elif - Ο Σελίμ αργοπεθαίνει από όγκο στο κεφάλι

Elif - σούπερ αποκλειστικό: Ο Γιουσούφ στην αγκαλιά της Λεϊλά

Share