Συγκίνησε η εξομολόγηση του Γρηγόρη Γκουντάρα για τον Βλάσση Μπονάτσο - «Μπήκε στην εκκλησία και...»

Η απίστευτη ιστορία από το παρελθόν που δεν γνώριζε κανείς!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκίνησε η εξομολόγηση του Γρηγόρη Γκουντάρα για τον Βλάσση Μπονάτσο - «Μπήκε στην εκκλησία και...»

Μέσα από τη σημερινή του εκπομπή, ο Γρηγόρης Γκουντάρας αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που είχε ζήσει με τον Βλάσση Μπονάτσο και δε δίστασε να κάνει μία πολύ συγκινητική εξομολόγηση για την ημέρα που έγινε η βάφτιση της κόρης του. Όπως περιέγραψε ο παρουσιαστής, ο ηθοποιός μπήκε καθυστερημένα στην εκκλησία μαζί με το μωρό.

Στο Καλοκαίρι #ΝΟΤ έγινε θέμα συζήτησης, η Ζένια Μπονάτσου, η κόρη του εμβληματικού ηθοποιού. Μετά το σχετικό ρεπορτάζ που έπαιξε, ο Γρηγόρης Γκουντάρας θέλησε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές μία απίστευτη ιστορία.

Συγκεκριμένα μίλησε για την ημέρα της βάφτισης της μικρής - η οποία είναι σερβιτόρα στη Μύκονο - και αποκάλυψε πως τότε εκείνος κάλυπτε την τελετή για μία εκπομπή.

«Θα σας πω μια ιστορία, έχω καλύψει τη βάφτιση της Ζένιας ως ρεπόρτερ για το “Κάτσε καλά”. Και θυμάμαι σαν τώρα, ο Βλάσσης, ο κλασικός Βλάσσης που πάντα αργούσε, αλλά κανείς δεν τον παρεξηγούσε… Είχαν μαζευτεί όλοι οι καλεσμένοι, ρωτούσαν “που είναι ο Βλάσσης; Που είναι το μωρό;”.

Και μπήκε μέσα με τη ζωντάνια, με τη χαρά του “άλλα κόλπα, είμαι εδώ”, έγινε το μυστήριο και τώρα να η Ζένια που μεγάλωσε…», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Γρηγόρης Γκουντάρας Βλάσης Μπονάτσος

«Έμειναν» όλοι στο Καλοκαίρι #ΝΟΤ - Η αποκάλυψη για τον άγνωστο χωρισμό Γκουντάρα - Κάκκαβα

Η Νάταλι Κάκκαβα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, δε δίστασαν να κάνουν μία αποκάλυψη, για τον άγνωστο χωρισμό τους, ο οποίος διήρκησε μόνο λίγες ώρες. Με το που το άκουσαν, «έμειναν» όλοι στο Καλοκαίρι #ΝΟΤ μιας και πρόκειται για μία ιστορία που δεν είχε βγει προς τα έξω.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Νάταλι Κάκκαβα. Αφορμή για την όλη συζήτηση, στάθηκε το τραγούδι που έπαιξε στην αρχή της εκπομπής, το οποίο μιλάει για χωρισμό.

Για το λόγο αυτό, η Ελένη Χατζίδου ρώτησε το ζευγάρι αν έχουν να μοιραστούν κάποια ιστορία χωρισμού και γι' αυτό, η Νάταλι Κάκκαβα αποφάσισε να μιλήσει για τον χωρισμό τους.

«Έχουμε χωρίσει για μιάμιση μέρα, 36 ώρες χωρισμού. Έφυγα εγώ για μιάμιση μέρα», ανέφερε η γνωστή παρουσιάστρια με τον σύζυγό της να μη δίνει συνέχεια στο θέμα. Δείτε εδώ και για ποιο λόγο βυθίστηκε στη θλίψη η Νάταλι Κάκκαβα.

Κάκκαβα Γκουντάρας χωρισμός