Σερβιτόρα στη Μύκονο η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου; - Όλα όσα είπε για την απόφασή της

Τι δήλωσε η ηθοποιός σε συνέντευξή της;

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Σερβιτόρα στη Μύκονο η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου; - Όλα όσα είπε για την απόφασή της

Η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτρουμάνου, η 23χρονη Ζένια Μπονάτσου εργάζεται για αυτό το καλοκαίρι ως σερβιτόρα σε ένα πολύ γνωστό μαγαζί που διαθέτουν συγγενείς της στη Μύκονο. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «On time» και τη Σάσα Σταμάτη, η ηθοποιός μιλάει για την εν λόγω απόφασή της και τα μελλοντικά της σχέδια.

Αναφέρεται στις σπουδές υποκριτικής που έχει ολοκληρώσει, στα όνειρά της και εξηγεί γιατί επέλεξε να εργαστεί στο χώρο της εστίασης. Διαβάστε τη συνέντευξή της παρακάτω.

Η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου εξηγεί γιατί επέλεξε να εργαστεί ως σερβιτόρα στη Μύκονο

"Είμαι στη Μύκονο και εργάζομαι ως σερβιτόρα στο alemagou. Το έχουν οι θείοι μου και ήθελα να έρθω να δουλέψω. Είναι η δεύτερη χρονιά που έρχομαι και δουλεύω. Μου αρέσει το θέατρο και η τέχνη. Δυστυχώς όμως από αυτό δε μπορείς να ζήσεις οικονομικά και για μένα η δουλειά αυτή είναι κάτι καινούργιο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Περνάω καλά, μου αρέσει. Είναι κάτι καινούργιο που βιώνω.

κορη μπονατσου ζενια σερβιτορα μυκονος

Είχα μια πρόταση για μια θεατρική παράσταση να παίξω τον χειμώνα, αλλά επειδή προτεραιότητα είχα δώσει στη εστίαση και είχα κλείσει, δε μπορούσα να κρεμάσω την ομάδα στο μαγαζί. Στη ζωή χρειάζεται να κάνουμε κάποιες θυσίες ορισμένες φορές και να είμαστε σωστοί και να μην πουλάμε μια δουλειά όταν την έχουμε κλείσει.

Είμαι ανοιχτή σε οποιαδήποτε επαγγελματική πρόταση που έχει να κάνει με το θέατρο και την τηλεόραση από τη νέα σεζόν. Ιδανικά θα ήθελα πολύ να κάνω κάτι στην ηθοποιία που έχω σπουδάσει"

Διαβάστε εδώ για έναν άλλο ηθοποιό ο οποίο έκανε ένα τρομερό λάθος

Ελένη Γερασιμίδου: Η ηθοποιός εξαπέλυσε πυρά προς το Big Brother - "Χέσ…κα για το Big Brother"

Η αγαπημένη ηθοποιός, Ελένη Γερασιμίδου βρέθηκε να δίνει συνέντευξη στο περιοδικό “On time” και τη Σάσα Σταμάτη και είπε τη γνώμη της για το "Big Brother" και γενικότερα για την επικαιρότητα που στρέφεται γύρω από τη showbiz.Τα σχόλιά της δεν θα τα έλεγε κανείς και τόσο κολακευτικά, απεναντίας ήταν καυστικά. Αυτό δεν παραμένει να είναι η άποψή της. Χαρακτηριστικά, αυτό που προκάλεσε εντυπώσεις ήταν το σχόλιο της για το νέο ριάλιτι παρακολούθησης, τον "Μεγάλο Αδερφό".

Στη συνέντευξή της μίλησε μεταξύ άλλων και για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκης, για νέες τηλεοπτικές εκπομπές και για πολλά άλλα ακόμη. Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά όσα δήλωσε.

Εξαπέλυσε πυρά προς το Big Brother - "Χέσ…κα για το Big Brother" - Οι δηλώσεις της ηθοποιού στη συνέντευξή της

"Πώς να μου φαίνεται; Χέσ…κα για το Big Brother. Αυτά είναι σκουπίδια. Δεν μου αρέσουν τα ριάλιτι. Δεν προσφέρουν τίποτα. Εκμαυλίζουν το κοινό" Eίπε η ηθοποιός.

Αναφορικά με τη Μενεγάκη σχολίασε: "Τι να κάνω, να κλάψω γιατί έφυγε από την τηλεόραση η Μενεγάκη; Καλή είναι σε αυτό που κάνει, θα μπορούσε να είναι και καλύτερη. Βλέπω ότι δημιουργούνται πανομοιότυπα πλάσματα στην κοινωνία. Κοριτσάκια που συμπεριφέρονται ίδια, ντύνονται ίδια, θα βρεθεί κάποιος που θα αντικαταστήσει τη Μενεγάκη"

Ελένη Γερασιμίδου συνεντευξη

Όσον αφορά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Ελένη Γερασιμίδου είπε: "Δεν την ξέρω! Τι προσφέρουν όλες αυτές στην κοινωνία; Ας παρεξηγηθούν με αυτά που λέω και ας μη με ξανακαλέσουν"

Άλλη μία ηθοποιός ξέσπασε δημόσια. Διαβάστε εδώ.