Είναι ζευγάρι Ελένη Φουρέιρα και Κωνσταντίνος Αργυρός; Ο λόγος που κρύβουν τη σχέση τους

Τι συμβαίνει ανάμεσα τους;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είναι ζευγάρι Ελένη Φουρέιρα και Κωνσταντίνος Αργυρός;  Ο λόγος που κρύβουν τη σχέση τους

Δημοσίευμα του περιοδικού ciao θέλει την Ελένη Φουρέιρα και τον Κωνσταντίνο Αργυρό να είναι το νέο ζευγάρι της showbiz. Ωστόσο, έχουν λόγο που κρύβουν τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει το δημοσίευμα του περιοδικού, οι δυο καλλιτέχνες πηγαίνουν πολλές βόλτες σε κοντινούς προορισμούς, όμως γίνονται κάτω από άκρα διακριτικότητα και οι δυο τους προσέχουν πολύ να μην τους δουν τα αδιάκριτα βλέμματα ή να μην τους συλλάβει ο φωτογραφικός φακός.

Όπως συνεχίζει το δημοσίευμα του περιοδικού ciao, οι ίδιες πηγές λένε πως δεν θέλουν να δημοσιευθεί η σχέση τους για δυο λόγους: Πρώτα απ'όλα είναι νωρίς και πρώτα θέλουν να βεβαιωθούν ότι δεν πρόκειται για έναν ενθουσιασμό αλλά για κάτι που μπορεί να έχει μέλλον.

Μετά συνεχίζει το δημοσίευμα, ότι υπάρχει και το γεγονός ότι μέχρι πρόσφατα και οι δυο τους ήταν δεσμευμένοι με άλλους και θεωρούν ότι είναι νωρίς.

Να σημειώσουμε πως αν ισχύει τελικά το συγκεκριμένο δημοσίευμα του ciao, ο καιρός θα το δείξει. Ωστόσο, πρόσφατα η Ελένη Φουρέιρα είπε πως είναι ο πιο "καυτός" άντρας της showbiz. Δείτε εδώ όσα είπε.

Ελένη Φουρέιρα: Με διαφανές φόρεμα που "διαγράφει" στην αγκαλιά του Κωνσταντίνου Αργυρού

Η Ελένη Φουρέιρα επισκέφθηκε πρόσφατα τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να εμφανιστεί στο πλευρό του καλού της φίλου, Κωνσταντίνου Αργυρού. Η εμφάνισή της πάνω στην σκηνή έκλεψε τις εντυπώσεις με την τραγουδίστρια να ποζάρει στην αγκαλιά του συνεργάτη της με ένα διαφανές φόρεμα το οποίο «διέγραφε» τα πάντα!

Οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι και έτσι δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει να εμφανίζονται παρέα πάνω στη σκηνή.

Η τελευταία τους εμφάνιση ωστόσο ήταν αυτή που μαγνήτισε τα βλέμματα. Η Ελένη Φουρέιρα πιο εντυπωσιακή από ποτέ, κατάφερε να «τρελάνει» όλη τη Θεσσαλονίκη με το look της, ενώ από τη μεριά του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ήταν γοητευτικός όπως πάντα.

Θυμίζουμε πως λίγο πριν την εμφάνισή τους στη Θεσσαλονίκη, ο φακός συνέλαβε την Ελένη Φουρέιρα και τον Κωνσταντίνο Αργυρό που βγήκαν για τρέξιμο.