Γνωστή Ελληνίδα Ηθοποιός ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Ποια είναι;

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Γνωστή Ελληνίδα Ηθοποιός ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Γνωστή και αγαπητή στο ελληνικό κοινό ηθοποιός φαίνεται να είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον αγαπημένο της σύντροφο και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας! Για ποια ηθοποιό γίνεται λόγος;

Λόγος γίνεται για την όμορφη Κατερίνα Δημητρόγλου που είναι αποφασισμένη να πάει τη σχέση της με τον γοητευτικό της σύντροφο, Γιώργο Κούρτη στο επόμενο στάδιο. Η πανέμορφη Κατερίνα, την οποία είδαμε στη σειρά «Δικαίωση» και πέρσι στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα», συζεί με τον Γιώργου Κούρτη εδώ και ένα χρόνο.

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές απολαμβάνουν στα μαγευτικά Κουφονήσια, όπου σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ΟΝ Τime, επιθυμούν να τελέσουν και το γάμο τους!

Αυτή είναι η γνωστή Ελληνίδα Ηθοποιός ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Κατερίνα Δημητρόγλου Γιώργος Κούρτης

Το ζευγάρι είναι απόλυτα ταιριαστό και τους ευχόμαστε κάθε ευτυχία!

Ένα άλλο ζευγάρι ένωσε πρόσφατα τις ζωές του και έκανε ένας ονειρικό γάμο. Αυτός ήταν ο γάμος της Εριέττας Κούρκουλου.

Χαρμόσυνα θα σημάνουν οι καμπάνες και για άλλο γνωστό ζευγάρι που ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής Showbiz ανυπομονεί να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου. Λόγος γίνεται για τον Γρηγόρη Μπιθικώτση και την σύντροφό του Ελένη Τσιριγκάκη. Οι δυο τους φαίνονται να είναι πολύ ερωτευμένοι και αυτό του ωθεί απευθείας στα σκαλιά της εκκλησίας.

Μερικές φορές ο χρόνος είναι κάτι το απολύτως σχετικό και δίχως ισχυρή υπόσταση. Εκείνο που μετράει πραγματικά είναι τα συναισθήματα, η ένταση της αγάπης που μοιράζονται δυο άνθρωποι, οι στιγμές που τους δένουν και ισχυροποιούν τον μεταξύ τους δεσμό. Κάτι τέτοιο φαίνεται να συμβαίνει και στην περίπτωση του Γρηγόρη και της Ελένης που αποφάσισαν να κάνουν αυτό το μεγάλο βήμα χωρίς να μετρούν ούτε ένα χρόνο μαζί.

Περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το γάμο του γνωστού ζευγαριού

Όπως μας πληροφορεί η εφημερίδα Reallife και η Νίκη Κώτσου, ο γάμος είναι προγραμματισμένος να τελεστεί την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου και η τοποθεσία θα αποτελέσει ο Ιερός Ναός του Αγίου Χαραλάμπους στην καταγάλανη Μύκονο, από όπου προέρχεται και η όμορφη μέλλουσα νύφη.

"Θα με πάρει και θα πει και ένα τραγούδι", χαρακτηριστικά έγραφε στη αρχή του το προσκλητήριο, ατάκα διαλεγμένη από τη νύφη και αναδεικνύει τον ενθουσιασμό της.

γάμος  Μπιθικώτσης Τσιριγκάκη

Κουμπάροι θα είναι ο επιχειρηματίας Δημήτρης Θεοδώρου και η βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ. Κατερίνα Μονογιού.

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα με τα γενέθλια της νύφης και τα δυο παιδιά τους, ο γιος του Γρηγόρη Μπιθικώτση και η κόρη της Ελένης Τσιριγκάκη θα είναι παρανυφάκια.

Οι καλεσμένοι στο γάμο θα είναι 120 και μετά το μυστήριο θα υπάρξει δεξίωση στη Χώρα του νησιού, ενώ το νυφικό θα είναι έργο της γνωστής σχεδιάστριας Φαίδρας Θεοδωρίδου.

Δείτε το γάμο της Εριέττας Κούρκουλου η οποία μας μάγεψε με το νυφικό της - Βίντεο από τον ονειρεμένο γάμο της!