Φαίη Σκορδά: Το μήνυμα που δέχτηκε και η αποκάλυψη - «Ήρθε η ώρα να πω στους μικρούς...»

Άφησε άφωνο το διαδίκτυο η ανάρτηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Το μήνυμα που δέχτηκε και η αποκάλυψη - «Ήρθε η ώρα να πω στους μικρούς...»

Στο Instagram αποκαλύφθηκε το μήνυμα που δέχτηκε η Φαίη Σκορδά από καλό της φίλο και συνεργάτη, με μια ανάρτηση. Αφορούσε τους γιους της και την ρωτούσε αν ήρθε η ώρα να τους αποκαλύψει πως ένας χαρακτήρας ταινίας έχει πεθάνει.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τα μηνύματα που αντάλλαξαν με την παρουσιάστρια. Η αντίδραση του, είναι επική.

Συγκεκριμένα, της έστειλε «Φαίη, είναι ώρα να πω στους μικρούς ότι ο Iron Man πέθανε;», με την ίδια να του απαντάει μονολεκτικά «Όχι». Πριν λίγες ημέρες στην παρουσιάστρια συνέβη ένα απίστευτο περιστατικό μέσα στο αμάξι. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Αυτό είναι το μήνυμα που δέχτηκε η Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά παιδιά

Δείτε και το βίντεο και το μήνυμα που έστειλε στην Φαίη Σκορδά

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, θέλησε να κάνει μία ανάρτηση, για τη νέα σεζόν του Πρωινού που θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό, η οποία θα συζητηθεί. Μάλιστα, ο ίδιος σχολίασε πως από του χρόνου θα το ρίξει στη βαριά ενημέρωση.

Μπορεί προς το παρόν, η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της να κάνουν διακοπές, ωστόσο σε λίγο, το Πρωινό θα επιστρέψει στην τηλεόραση, πιο ανανεωμένο από ποτέ.

Όπως έγινε γνωστό στην παρουσίαση προγράμματος του ANT1, το Πρωινό θα αλλάξει λίγο τη θεματολογία του, ενώ θα έχει πολύ διαφορετικό πάνελ. Δείτε εδώ ποιοι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά αποχώρησαν από την εκπομπή.

Αυτή είναι η ανάρτηση όλο νόημα του Δημήτρη Ουγγαρέζου για το Πρωινό

Ο παρουσιαστής θυμήθηκε μία από τις πιο αστείες στιγμές της χρονιάς που πέρασε, κατά την οποία κοιτάζει το κινητό του, φοράει την κουκούλα του και έχει αφήσει τα αφτιά απ' έξω.

Στη λεζάντα της συγκεκριμένης ανάρτησης, λοιπόν, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έγραψε: «Έχω κολλήσει μ’αυτό το στιγμιότυπο. Απ’τις πιο δυνατές στιγμές μου στην ψυχαγωγία. Φέτος, θα το τερματίσω (την ταλαίπωρη τη Φαίη, λυπάμαι μ’αυτούς που μαζευτήκαμε) και από του χρόνου βαριά ενημέρωση».