Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γρήγορης Γκουντάρας - Νάταλι Κάκκαβα: Ο εκνευρισμός στον αέρα της εκπομπής

Τι έγινε;

Γρήγορης Γκουντάρας - Νάταλι Κάκκαβα: Ο εκνευρισμός στον αέρα της εκπομπής
News 06.08.2020 15:52
Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΜΠΡΑΜΟ

YOUWEEKLY EDITOR

Στον αέρα της εκπομπής Καλοκαίρι#Not και συγκεκριμένα προς τη λήξη του προγράμματος, είδαμε τον Γρηγόρη Γκουντάρα εμφανώς εκνευρισμένο, ύστερα από κάτι που σχολίασε η Νάταλι Κάκκαβα που ο ίδιος μάλλον δε γνώριζε. Τι προκάλεσε τον εκνευρισμό του Γρηγόρη;

Η Ναταλί έκανε μία αποκάλυψη που αφορούσε τους τσακωμούς που γίνονται στο σπίτι. Η ίδια δήλωσε:
"Οι γιοι σου Γρηγόρη στο σπίτι "σκοτώνονται"". Εκεί ήταν που ο Γρηγόρης αιφνιδιάστηκε και απάντησε στη συνέχεια το εξής: "Ωραία, ναι, τα άκουσα τα μαντάτα. Ερχόμαστε τώρα για να μπούνε όλα τα πράγματα σε μία τάξη" Αυτή ήταν η προειδοποίησή του!

Γκουνταρας Κακκαβα εκνευρισμος

Βέβαια "πηρά" εκδηλώθηκαν ξανά στην εκπομπή του Γρηγόρη. Τι συνέβη;

Η ανακοίνωση του OPENtv για Χατζίδου, Παύλου, Γκουντάρα, Κάκκαβα

Χαρμόσυνη είναι η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού OPENtv για την καθημερινή εκπομπή «Καλοκαίρι NOT», που παρουσιάζουν τα ζευγάρια, Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Πάλου και Γρηγόρης Γκουντάρας - Νάταλι Κάκκαβα.

Αυτή είναι η ανακοίνωση του OPENtv για Χατζίδου, Παύλου, Γκουντάρα, Κάκκαβα

Έχοντας συμπληρώσει ένα μήνα καθημερινών μεταδόσεων από την πρεμιέρα του στις 6 Ιουλίου, το «Καλοκαίρι #Not» κατάφερε να γίνει η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών, κερδίζοντας την προτίμηση του κοινού και την υψηλότερη θέση στους πίνακες τηλεθέασης στο slot του, 9:50-13:00.

Στο δυναμικό κοινό, στο διάστημα του τελευταίου μήνα, η πρωινή ψυχαγωγική καλοκαιρινή εκπομπή του Open σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 14,8% (με δεύτερο κανάλι τον ΑΝΤ1 και ποσοστό 12%). Στις Γυναίκες 25-44 ετών ο μέσος όρος είναι ακόμα υψηλότερος με ποσοστό 18,2% (με δεύτερο κανάλι το Star και ποσοστό 15,1%).

Όσον αφορά στο διάστημα 20 Ιουλίου με 4 Αυγούστου, στο slot 10-12:00 που ο ανταγωνισμός μεταδίδει ζωντανό πρωτότυπο πρόγραμμα, το «Καλοκαίρι #Not» βρίσκεται και πάλι στην κορυφή με μέσο όρο 16% στο δυναμικό κοινό (ΣΚΑΙ 13,5%, Alpha 10,6%) και 19,1 % στις Γυναίκες 25-44 (Star 15,4%, ΣΚΑΙ 9,5%, Alpha 9,1%).

Δύο ζευγάρια στη ζωή, ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη Ναταλί Κάκκαβα και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου, έγιναν η πιο ξεχωριστή και ταιριαστή τηλεοπτική παρέα και μας λένε την πιο δροσερή καλημέρα, Δευτέρα-Παρασκευή στις 9:50 το πρωί, με μια πλούσια γκάμα θεμάτων και καλεσμένους στο στούντιο αγαπημένους καλλιτέχνες. Στην εκπομπή να σημειώσουμε πως έγινε αποκάλυψη για χωρισμό Γρηγόρη Γκουντάρα - Νάταλις Κάκκαβα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Έμειναν» όλοι στο Καλοκαίρι #ΝΟΤ - Η αποκάλυψη για τον άγνωστο χωρισμό Γκουντάρα - Κάκκαβα

Ανατριχίλα με την εξομολόγηση της Νάταλι Κάκκαβα - «Όταν έκλεισε το Mega δεν είχαν ...»

Share