Νίκος Μουτσινάς: "Έσκασε" στο διαδίκτυο το βίντεο που όλοι περιμέναμε

Το Καλό Μεσημεράκι έρχεται και θα γίνει... χαμός

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίκος Μουτσινάς:

"Έσκασε" το βίντεο για την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, που όλοι περιμέναμε και κυρίως οι... τηλεθεάτριες του. Το Καλό Μεσημεράκι έρχεται και στο διαδίκτυο αναρτήθηκε το trailer με τους Alcatrash.

Ο παρουσιαστής και η παρέα του έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και θα βάλει "φωτιά" στα μεσημέρια μας με τις μοναδικές τους ατάκες, το χιούμορ του και τις επιτυχίες του συγκροτήματος.

Στον επίσημο λογαριασμό της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι, αναρτήθηκε το τρίτο trailer για τη νέα σεζόν, όπου πρωταγωνιστές αυτή την φορά είναι οι Alcatrash, οι οποίοι βρίσκονται στο ίδιο mood με την Ματίνα Νικολάου. Δείτε ωστόσο, όλες τις εξελίξεις με την εκπομπή του. Τι αλλάζει και τι όχι;

Αυτό είναι το βίντεο που βγήκε στο διαδίκτυο και όλοι περιμέναμε από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Βγήκε κι άλλο trailer στο διαδίκτυο για το Καλό Μεσημεράκι του Νίκου Μουτσινά

Μόλις πριν από λίγο, βγήκε άλλο ένα trailer για τη νέα σεζόν της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι και την παράσταση έκλεψε φυσικά, η «Βάνια», ή αλλιώς, η Ματίνα Νικολάου με την επική εμφάνισή της.

Ο Νίκος Μουτσινάς και ο ΣΚΑΪ θα συνεχίσουν για ακόμα μία σεζόν μαζί και ήδη έχουν κυκλοφορήσει οι πρώτες εικόνες από το trailer.

Στο συγκεκριμένο κομμάτι του trailer, βλέπουμε την Βάνια, η οποία φαίνεται να πέρασε ένα ξέφρενο βράδυ, διασκεδάζοντας σε κάποιο πάρτυ, μάλλον στο ίδιο πάρτυ που βρέθηκε και ο Νίκος Μουτσινάς!

Κοιμάται επάνω στον καναπέ φορώντας τα... βατραχοπέδιλά της και όπως πάντα τα εντυπωσιακά της ρούχα. Το μόνο που μένει είναι να δούμε και τους Alcatrash σε... hangover.

Δείτε εδώ και το πρώτο κομμάτι του trailer με τον Νίκο Μουτσινά.