Έτσι όπως δεν έχουμε ξαναδεί την Δούκισσα Νομικού - Με κόκκινο πρόσωπο και μπλεγμένα μαλλιά

Έκανε χαμό με τη φωτογραφία της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έτσι όπως δεν έχουμε ξαναδεί την Δούκισσα Νομικού - Με κόκκινο πρόσωπο και μπλεγμένα μαλλιά

Η Δούκισσα Νομικού είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz και το απέδειξε με τη φωτογραφία της, όπου πόζαρε με μπλεγμένα μαλλιά και κόκκινο πρόσωπο, αφού μόλις είχε βγει από το νερό. Έτσι δεν την έχουμε ξαναδεί.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο λατρεύει να κάνεις βουτιές είτε στην πισίνα του σπιτιού της, είτε στη θάλασσα, ειδικά τώρα που βρίσκεται σε mood καλοκαιρινών διακοπών.

Η Δούκισσα Νομικού, είναι λάτρης του Instagram και σε καθημερινή βάση μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή, χωρίς ωστόσο, να εκθέτει τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Σήμερα το πρωί 7/8, δημοσίευσε μια απίστευτη φωτογραφία της. Πόζαρε στο φακό του κινητού της άβαφη και εντελώς φυσική και πάθαμε πλάκα από το πόσο όμορφη είναι. Προχθές, συγκίνησε όλο το διαδίκτυο με το ανατριχιαστικό κείμενο της.

Δούκισσα Νομικού: Έκανε κοντινό στο πρόσωπό της και ανέβασε άφιλτρη φωτογραφία

Η Δούκισσα Νομικού έχει δείξει πολλές φορές ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να ποζάρει χωρίς μακιγιάζ. Κάτι αντίστοιχο έγινε και σήμερα, όταν ανέβασε μία εντελώς άφιλτρη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας κοντινό στο πρόσωπό της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει ένα από τα πιο όμορφα πρόσωπα στην Ελλάδα. Δεν την πειράζει λοιπόν να εμφανιστεί χωρίς καθόλου μακιγιάζ και χωρίς καθόλου φίλτρα.

Την ώρα που οι περισσότερες celebrities γεμίζουν φίλτρα και κάνουν photoshop στις φωτογραφίες τους, η Δούκισσα Νομικού δίνει ένα υπέροχο παράδειγμα σε όλες τις γυναίκες.

Με τις άφιλτρες φωτογραφίες της δείχνει πως μία γυναίκα είναι όμορφη ακριβώς όπως είναι και πως δεν χρειάζεται ούτε το μακιγιάζ ούτε και το ρετούς!

Κάτι αντίστοιχο έκανε και χθες ανεβάζοντας μία αρετουσάριστη φωτογραφία με το σώμα της. Δείτε την εδώ!