Μαζί στη Μύκονο Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης - Κρατούν χαμηλό προφίλ από τους φωτογράφους

Που τσάκωσε η κάμερα τον τραγουδιστή;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαζί στη Μύκονο Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης - Κρατούν χαμηλό προφίλ από τους φωτογράφους

Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης βρίσκονται στην Μύκονο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, μπορεί να μην έχουμε δει καμία κοινή φωτογραφία τους, ωστόσο το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στο νησί των ανέμων την ίδια χρονική περίοδο. Βέβαια, κρατούν χαμηλό προφίλ από τους φωτογράφους, καθώς πολλές φορές έχουν βγει φήμες περί επανασύνδεσης, ένα γεγονός που δεν ισχύει.

Οι δυο τους διατηρούν άψογες σχέσεις, καθώς έχουν αποκτήσει μαζί και δυο παιδιά, τα οποία και υπερλατρεύουν. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν πραγματοποιήσει οικογενειακώς ταξίδια στο εξωτερικό, ειδικά πριν την περίοδο της καραντίνας.

Τόσο η Σίσσυ Χρηστίδου, όσο και ο Θοδωρής Μαραντίνης στους λογαριασμούς τους στο Instagram μοιράζονται καθημερινά διάφορες στιγμές τους από τη Μύκονο, βέβαια, δεν φαίνεται πως είναι στις ίδιες παρέες.

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις διακοπές της με την παρέα της, δηλαδή τον Παύλο Σταματόπουλο, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και πολλούς άλλους, ενώ τον τραγουδιστή, η κάμερα του Mykonoslive.tv «τσάκωσε» σε γνωστή παραλία του νησιού να κάνει μόνος του τις βουτιές του. Δείτε εδώ το σπίτι του τραγουδιστή, μετά το χωρισμό τους.

Για αυτό κρατούν χαμηλό προφίλ Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης - Η διάψευση περί επανασύνδεσης

Για ακόμη μια φορά η Σίσσυ Χρηστίδου, "έλυσε" τη σιωπή της λίγα χρόνια μετά το χωρισμό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη. Αυτή τη φορά ωστόσο, έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ αναφέρθηκε στην ανάμεσα τους σχέση σήμερα.

Στο κανάλι της στο Youtube, θέλησε αν απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων. Ωστόσο, μια ήταν λίγο αμήχανη, καθώς την ρώτησαν τον ακριβή λόγω του χωρισμού τους.

«Αυτές είναι πολύ προσωπικές πληροφορίες και προσωπικά δεδομένα που δεν θα σας βοηθήσουν σε κάτι. Θέλω να σας πω ότι όντως ήμασταν πάρα πολύ αγαπημένοι και προσπαθούμε να παραμείνουμε επειδή έχουμε δύο υπέροχα παιδιά. Προφανώς και υπήρξαν διαφορές που ήταν αγεφύρωτες και πράγματα που συνέβησαν που δεν μπορούσαν να ξεπεραστούν γι’ αυτό και ολοκληρώθηκε αυτή η σχέση σε αυτή τη μορφή και τώρα υπάρχει κάτω από μία άλλη μορφή.

Η οικογένειά μας παραμένει. Αυτό που θα θελα να διευκρινίσω είναι ότι όχι, δεν είμαστε ξανά μαζί ούτε θα είμαστε ξανά μαζί. Απλά προσπαθούμε όσο μπορούμε, γιατί δεν είναι πάντα εύκολο… Ό,τι βλέπετε σε φωτογραφίες παπαράτσι έχει να κάνει με τη πολύ σημαντική προσπάθεια να διατηρήσουμε την οικογένειά μας κάτω από μία νέα δομή και τη σχέση μας όσο καλύτερη γίνεται μεταξύ μας επειδή έχουμε αυτά τα δύο παιδιά. Αυτό δε είναι πάντα εύκολο και κρύβει μέσα πολύ σημαντικές μάχες».