Από το Survivor στις Μύγες - Μεγάλη ανατροπή

Τα πάνω κάτω στον ANT1

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Από το Survivor στις Μύγες - Μεγάλη ανατροπή

Μία μεγάλη ανατροπή πρόκειται να γίνει στην late night ζώνη του ΑΝΤ1, καθώς ένα πρόσωπο που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του Survivor, βρίσκεται σε συζητήσεις με τις Μύγες προκειμένου να προστεθεί στην παρέα.

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος, ο Νικόλας Ράπτης και ο Θανάσης Πασάς, ήταν οι τρεις άνδρες που «έντυναν» με το χιούμορ τους, την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Με τη νέα σεζόν ωστόσο φαίνεται πως τα πράγματα θα αλλάξουν και ο τρεις τους θα φύγουν από την εκπομπή. Στη θέση τους, ο ΑΝΤ1 αναζητά γυναίκες, ενώ ο Φάνης Λαμπρόπουλος και ο Νικόλας Ράπτης, ανέλαβαν τη δική τους εκπομπή - δείτε εδώ το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας σχετικά με το τι πρόκειται να αλλάξει στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Θανάσης Πασάς φαίνεται πως έμεινε εκτός, ενώ όπως δήλωσε ο ίδιος, δεν γνώριζε καν ότι οι συνεργάτες του, ανέλαβαν τη δική τους εκπομπή.

«Δεν ξέρω τι θα γίνει. Έχουν φύγει όλοι για διακοπές οπότε δεν έχω κάποια ενημέρωση. Ο Φάνης και ο Νίκος πήραν εκπομπή; Άντε ρε! Δεν το ήξερα. Εμένα πάντα με ενημερώνουν στο τέλος γιατί εγώ έχω κόψει τις σχέσεις. Έτσι κάνω πάντα στις συνεργασίες. Λέω “παιδιά αποφασίστε και μου λέτε στο τέλος”. Δεν θέλω να κουράζομαι και πολύ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Πασάς, όπως είδαμε στο σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής Καλοκαίρι #ΝΟΤ.

Αυτό είναι το πρόσωπο του Survivor που πάει στις Μύγες

Με το Θανάση Πασά να έχει αποχωρήσει λοιπόν από το σχήμα, οι άλλοι δύο κωμικοί, αναζητούν ένα τρίτο μέλος, αυτή τη φορά, γένους θηλυκού.

Ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται, είναι και αυτό της Ειρήνης Κολιδά, την οποία γνωρίσαμε στο Survivor 1, ενώ αργότερα είχε και τη δική της εκπομπή στο Open.

Παράλληλα, έχει ακουστεί και το όνομα της Άννας Μαρίας Βέλλη και της Δανάης Γεωργαντά ή αλλιώς της Μικρής Ολλανδέζας, όπως είναι γνωστή στον κόσμο του Youtube.