Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ανατροπή για την Μαρία Μπακοδήμου και το Δικαστήριο Μόδας

Τι συνέβη;

Ανατροπή για την Μαρία Μπακοδήμου και το Δικαστήριο Μόδας
News 07.08.2020 13:44
Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
ΝΕΦΕΛΗ ΝΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

YOUWEEKLY EDITOR

Μόλις πριν από λίγο κυκλοφόρησε η επίσημη ανακοίνωση για την εκπομπή που πρόκειται να αναλάβει η Μαρία Μπακοδήμου στο Open. Ενώ όλα είναι έτοιμα για το Δικαστήριο Μόδας, έγινε μία ανατροπή την τελευταία στιγμή και άλλαξαν τα δεδομένα.

«To πιο συναρπαστικό παιχνίδι μόδας έρχεται στο OPEN

- Tι μπορείς να κάνεις μέσα σε λίγες ώρες;

  • Να αλλάξεις στυλ
  • Να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση.
  • Να κάνεις μια νέα αρχή!

Το Style Me Up, το νέο συναρπαστικό παιχνίδι μόδας που δίνει την ευκαιρία σε γυναίκες και άντρες να αναδείξουν τα δυνατά τους σημεία και να ανακαλύψουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, αλλάζοντας εντυπωσιακά την εμφάνισή τους, έρχεται στο OPEN τον Σεπτέμβριο.

Μαρία Μπακοδήμου εκπομπή Open

Στο Style Μe Up θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν την ιστορία τους, αλλά και τον λόγο που θέλουν να αλλάξουν στυλ, εμπνέοντας την ομάδα των ειδικών που θα αναλάβει τη «μεταμόρφωσή» τους

Η Μαρία Μπακοδήμου, μαζί με μια επιτροπή καταξιωμένων επαγγελματιών από τον ευρύτερο χώρο της μόδας, υποδέχεται τηλεθεατές που θέλουν να ανανεώσουν την εικόνα τους και να αναγεννηθούν, ενισχύοντας τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή τους.

Δηλώσεις συμμετοχής στο [email protected]».

Η ανατροπή έχει να κάνει ακριβώς με το όνομα της εκπομπής, το οποίο δε θα είναι τελικά Δικαστήριο Μόδας, αλλά Style Me Up, ενώ δείτε εδώ και ποιο πρόσωπο πέρασε από οντισιόν για την κριτική επιτροπή της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου.

Open: Μόλις έγινε γνωστό για την Μαρία Μπακοδήμου

Η Μαρία Μπακοδήμου βρίσκεται σε προετοιμασίες για το νέο παιχνίδι που θα αναλάβει στο Opentv, το Δικαστήριο Μόδας, και μόλις έγινε γνωστό πως πέρασε δοκιμαστικό μια κυρία που θα μονοπωλήσει πολύ το ενδιαφέρον έτσι και κλείσει τελικά με το κανάλι!

Η Real αναφέρει πως ήδη έχουν γίνει και οι πρώτες συναντήσεις για τους υποψήφιους κριτές. Μεταξύ των ανθρώπων που έκαναν κουβέντες για την επιτροπή είναι και η Νατάσα Καλογρίδη, γνωστή για την πολύ φιλική σχέση που έχει με τον Νίκο Κοκλώνη.

Νατάσα Καλογρίδη Δικαστήριο μόδας Opentv

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγγελος Λάτσιος: Είναι κολλητός με τον γιο της Μαρίας Μπακοδήμου - Τα δημόσια σχόλια στο Instagram

Μαρία Μπακοδήμου: Παραλήρημα στο Twitter με την εμφάνιση της παρουσιάστριας στο OPEN

Share