Συγκινεί η Κατερίνα Γκαγκάκη- «Ακυρώθηκα τελείως...»

Η εξομολόγησή της για το περιστατικό στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκινεί η Κατερίνα Γκαγκάκη- «Ακυρώθηκα τελείως...»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη επικοινώνησε σήμερα το πρωί με την εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ και μεταξύ άλλων θέλησε να σχολιάσει και την άσχημη περίοδο που βίωσε μετά το σκηνικό που έλαβε χώρα στον ΣΚΑΪ, στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Όπως αποκάλυψε με τα συγκινητικά της λόγια, αισθάνθηκε πως ακυρώθηκε.

H Κατερίνα Γκαγκάκη έχει αποφασίσει να αφήσει οριστικά πίσω της αυτό το περιστατικό, ωστόσο δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει σε σχετική ερώτηση που της έκαναν οι παρουσιαστές της εκπομπής.

«Δεν έχω να αποδείξω κάτι περί ηθικής. Υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Καλό θα είναι να μπορούμε να κοιτάμε και πέρα από αυτές. Δεν είναι κάτι το οποίο με τιμά.

Δεν πληγώθηκα απλώς, ακυρώθηκα τελείως. Το θέμα δεν είναι αν πληγώθηκα από τα σχόλια, πληγώθηκα από μένα και τη δική μου, εκείνη την ώρα, μη ευελιξία να αντιληφθώ κάποια πράγματα.

Νομίζω ότι σε ανθρώπους που είναι επαγγελματίες χρόνια και θέλουν να λένε ότι έχουν κρίση και αντίληψη, αυτό είναι το πιο σκληρό… Ήταν ένα πολύ δύσκολο διάστημα», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Θυμίζουμε βέβαια, πως η Κατερίνα Γκαγκάκη πήρε πριν από λίγο καιρό την απόφαση να σταματήσει την τηλεόραση.

Μόλις ανακοινώθηκε - Αντιδήμαρχος Αθηναίων η Κατερίνα Γκαγκάκη

Τα νέα καθήκοντα της Κατερίνας Γκαγκάκη μόλις ανακοινώθηκαν. Συγκεκριμένα, ορίστηκε με απόφαση του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών. Στις αρμοδιότητές της περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, οι δράσεις για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και την προβολή της πόλης.

Η απόφαση του Κώστα Μπακογιάννη για την Κατερίνα Γκαγκάκη

"Την συμπλήρωση της ανωτέρω αποφάσεως με υπ’ αριθ. πρωτ. 226943/5-9-2019 (ΑΔΑ: 6Θ9ΧΩ6Μ-ΙΧΦ), κατόπιν των τροποποιήσεων και συμπληρώσεων που έχουν γίνει επ’ αυτής, ως εξής:

Ορίζουμε, δυνάμει της διάταξης του άρθρου 177 παρ. 1 στοιχ. α του Ν. 4635/2019 (ΦΕΚ Α' 167/30.10.2019) σχετικά με τον αριθμό των Αντιδημάρχων της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, την κ. Αικατερίνη Γκαγκάκη του Γεωργίου ως Αντιδήμαρχο Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών και μεταβιβάζουμε σε αυτήν την άσκηση των αρμοδιοτήτων που σχετίζονται ιδίως με την προώθηση της εξωστρέφειας του Δήμου, την προαγωγή της συνεργασίας με την Κοινωνία των Πολιτών και τη στήριξη των δράσεων με τους κοινωνικούς εταίρους, τις ομάδες, τους φορείς και συλλόγους. "