Έγκυος η αγαπημένη γνωστού ποδοσφαιριστή

Στιγμές ευτυχίας για το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Έγκυος η αγαπημένη γνωστού ποδοσφαιριστή

Γνωστό ζευγάρι διανύει μία από τις πιο χαρούμενες περιόδους στη ζωή τους, καθώς περιμένουν πολύ σύντομα παιδί και ο ενθουσιασμός τους έχει αγγίξει τα ύψη. Έγκυος είναι η αγαπημένη γνωστού ποδοσφαιριστή του ΑΕΚ που εδώ και χρόνια αποτελούν ένα από τα ομορφότερα ζευγάρια.

Λόγος γίνεται για τον Νέλσον Αλιβέρα και την σύντροφό του που η σχέση τους μετράει πολλά χρόνια ενώ τον Μάιο του 2016 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Αυτό είναι το ζευγάρι που περιμένει παιδί. Οι φωτογραφίες και η φουσκωμένη κοιλιά της έγκυου αγαπημένης του γνωστού ποδοσφαιριστή

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και η 32χρονη αγαπημένη του βρίσκονται στο κατγάλανο νησί των ανέμων και απολαμβάνουν τη θάλασσα και τον ήλιο. Δεν παρέλειψαν να ανεβάσουν φωτογραφίες από τα κρυστάλλινα νερά στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram. O Νέλσον ανέβασε μερικές φωτογραφίες και στην περιγραφή σχολίασε «Ελληνικά γαλάζια νερά και βιταμίνη D»

ολιβειρα συντροφος εγκυος

ολιβειρα συντροφος εγκυος θάλασσα σωμα
ολιβειρα συντροφος εγκυος μυκονος

Άλλος ένας γνωστός ποδοσφαιριστής έγινε πριν λίγο καιρό μπαμπάς!

Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια γέννησε

Πασίγνωστη παρουσιάστρια έφερε στη ζωή το πρώτο της παιδί εχθές, ένα υγιέστατο αγοράκι που έκανε την όμορφη παρουσιάστρια να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ποια είναι η παρουσιάστρια αυτή και από ποιο κανάλι;

Λόγος γίνεται για την όμορφη παρουσιάστρια ειδήσεων του OPEN, Νίκη Λυμπεράκη που όλοι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και να μας ενημερώνει για την ειδησεογραφικής επικαιρότητα΄.

Αυτή είναι η πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια γέννησε

Λυμπερακη γέννησε

Η εφημερίδα Οn Time πληροφορεί πως η Νίκη Λυμπεράκη έφερε στον κόσμο τον γιος της εχθές με προγραμματισμένο τοκετό και πως το βάρος του μωρού της είναι 3.800 γραμμάρια.

Δε άφησε στιγμή το πλευρό της δημοσιογράφου ο σύντροφός της, ο δικηγόρος Αλέξανδρος Χατζόπουλος. Οι δυο τους έγιναν γονείς και η ευτυχία τους, όπως είναι φυσικό, είναι απύθμενη.

"Είναι και οι δυο πολύ ευτυχισμένοι και ανυπομονούν να επιστρέψουν στο σπίτι με το μωρό" είπε στην εφημερίδα πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Η Νίκη Λυμπεράκη θα επιστρέψει στο τηλεοπτικό κανάλι του Οpen και στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας του δελτίου ειδήσεων αυτό το φθινόπωρο που έρχεται.

Έγκυος ήταν πρόσφατα και η ηθοποιός Νεφέλη Παπαδερού