Το ανακοίνωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Η ανάρτηση για τον Snik

Είναι δίπλα του σε κάθε βήμα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το ανακοίνωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Η ανάρτηση για τον Snik

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλησε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση για τον αγαπημένο της σύντροφο, Snik, προκειμένου να ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα για το νέο του επαγγελματικό βήμα.

Μπορεί το αγαπημένο ζευγάρι στην αρχή της σχέσης του να προσπαθούσε να κρατήσει τις προσωπικές του στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τον τελευταίο καιρό ωστόσο, το μοντέλο δε διστάζει να δείχνει σε κάθε περίπτωση πόσο αγαπημένη είναι με το ράπερ.

Έτσι, δε θα μπορούσε να μην τον στηρίξει και στο νέο του επαγγελματικό βήμα. Συγκεκριμένα, σε λίγο πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο τραγούδι του Snik, και έτσι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου προετοίμασε τους διαδικτυακούς της φίλους με ένα σχετικό insta story που ανέβασε.

Αυτή την ανακοίνωση έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τον Snik

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik σχέση

Για ποιο λόγο ωστόσο ξέσπασε ο Snik; Δείτε εδώ τα λόγια του!

Αδιανόητο! Ο Snik έβαψε τα μαλλιά του ξανθά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δίπλα του καμάρωνε

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik είναι χωρίς δεύτερη κουβέντα ένα από τα πιο ερωτευμένα και πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Κάνουν σχεδόν τα πάντα μαζί και πρόσφατα έβαψαν μέχρι και τα μαλλιά τους από κοινού. Συγκεκριμένα, ο Snik έβαψε τα μαλλιά του ξανθά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δίπλα του τον καμάρωνε.

Το αγαπημένο αυτό ζευγάρι απασχολεί πολύ τη δημοσιότητα και έχει παράλληλα και αμέτρητους θαυμαστές. Ο snik και η Ηλιάνα πρόσφατα αποφάσισαν να ενώσουν τις καθημερινότητές τους και πλέον μένουν μαζί.

Το στόρυ που ανέβασε η Ηλιάνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας σόκαρε όλους καθώς δείχνει τους δυο τους στο κομμωτήριο και το κυριότερο είναι η εμφάνιση του Snik...

Δείτε το βίντεο στο οποίο φαίνεται Ο Snik που έβαψε τα μαλλιά του ξανθά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δίπλα του να τον καμαρώνει.

Χαρακτηριστικά, ο διάσημος ράπερ έβαψε ξανθά τα πλαϊνά του κεφαλιού του, ενώ η Ηλιάνα απλά ανανέωσε το χρώμα των δικών της.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Όντως τώρα; Άφησε τα μπικίνι και έβαλε το μαγιό του Snik