Η Άννα Αμανατίδου του GNTM τρέλανε το διαδίκτυο - Οι πόζες με μικροσκοπικό μπικίνι

Τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Άννα Αμανατίδου του GNTM τρέλανε το διαδίκτυο - Οι πόζες με μικροσκοπικό μπικίνι

Όλο το διαδίκτυο τρέλανε η Άννα Αμανατίδου με το σώμα της. Οι πόζες της με μικροσκοπικό μπικίνι της πρώην παίκτριας του GNTM στη θάλασσα, έκανε το Instagram να πάρει "φωτιά" με τα χιλιάδες likes και τα δεκάδες σχόλια που έλαβε από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Άννα Αμανατίδου είναι ένα από τα μοντέλα του παιχνιδιού που δεν γίνεται να ξεχάσουμε. Τόσο γιατί ήταν και είναι μια κούκλα, αλλά και γιατί είχε πετάξει ατάκες που είχαν γίνει viral στο λεπτό.

Στο Instagram είναι καθημερινή χρήστης και δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της. Όπως όταν ανήρτησε δυο απίστευτες φωτογραφίες από την παραλία.

Η Άννα Αμανατίδου πόζαρε με ένα μικροσκοπικό τιγρέ μπικίνι είναι έκανε χαμό με τις άψογες αναλογίες της. Να σημειώσουμε πως μια τεράστια αλλαγή έκανε και η Ίλντα. Τι άλλαξε πάνω της;

Ακόμη μια παίκτρια του GNTM που τρέλανε με το κόκκινο μπικίνι της, εκτός της Άννας Αμανατίδου

Μία πρώην παίκτρια του γνωστού ριάλιτι μοντέλων, GNTM, κατάφερε να ανεβάσει τη θερμοκρασία με την εμφάνισή της σε παραλία της Νάξου. Η μελαχρινή καλλονή φόρεσε το κόκκινο μπικίνι της, και όπως ήταν επόμενο, κόλασε τα πλήθη!

Πρόκειται για μία από τις παίκτριες που κατάφερε να κερδίσει την προσοχή του κοινού, τόσο με την εμφάνισή της, όσο και με τον χαλαρό χαρακτήρα της. Η παίκτρια, συμμετείχε στην πρώτη σεζόν του ριάλιτι και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Ο λόγος φυσικά, για τη νικήτρια του πρώτου κύκλου, Ειρήνη Καζαριάν, η οποία απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στην Νάξο, μαζί με την παρέα της.

Ο φακός του YouWeekly.gr τη "συνέλαβε" στην παραλία και η εμφάνισή της ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή.

Ειρήνη Καζαριάν μαγιόΕιρήνη Καζαριάν Νάξος

Δείτε την αποκάλυψη που έγινε πριν από λίγο καιρό για τον σύντροφο της Ειρήνης Καζαριάν!