Έφυγε από το Πρωινό του ΑΝΤ1 και τη Φαίη Σκορδά και έκλεισε στο MEGA;

Το πρόσωπο «βόμβα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έφυγε από το Πρωινό του ΑΝΤ1 και τη Φαίη Σκορδά και έκλεισε στο MEGA;

Από το Πρωινό του ΑΝΤ1 και την Φαίη Σκορδά φαίνεται πως φεύγει ένας πολύ καλός συνεργάτης, αλλά και φίλος της. Μάλιστα, όπως γράφεται έκλεισε με το MEGA και την Δανάη Μπάρκα.

Το Πρωινό από τη νέα τηλεοπτική χρονιά θα είναι άκρως ανεωμένο με τον μόνο συνεργάτη της παρουσιάστριας που μένει σταθερός να είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Αφού όπως φαίνεται είχε ακόμη μια απώλεια.

Σύμφωνα με διάφορα... πηγαδάκια, όπως γράφεται Ο Άρης Καβατζίκης φαίνεται να αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε από το Mega για τη νέα πρωινή εκπομπή της Δανάης Μπάρκα - Δείτε όλο το παρασκήνιο πίσω από την εκπομπή της.

Αν βέβαια το γεγονός αυτό ισχύει, δεν θα αργήσει να επιβεβαιωθεί, καθώς ο Αύγουστος σε λίγο τελειώνει και θα ξεκινήσουν οι πρεμιέρες.

Από τον ALPHAtv πάει στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και την Φαίη Σκορδά

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με την Φαίη Σκορδά, θα πάει ένα πρόσωπο που λεγόταν πως θα βρισκόταν στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον ALPHAtv.

Η πρωινή εκπομπή, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα έχει πολλές αλλαγές, κυρίως στην ομάδα μπροστά από τις κάμερες, καθώς με το τέλος της πριν λίγους μήνες είχαν αρκετές και δυνατές αποχωρήσεις.

Όπως έχει γραφτεί εκτός πάνελ βρέθηκε η Αφροδίτη Γραμμέλη αλλά και η Νάνσυ Παραδεισανού. Την αρχισυνταξία της εκπομπής θα αναλάβει η Χρύσα Ζαρκάδη. Όπως και να έχει η νέα σεζόν αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη, ο σεφ Πάνος Καλλίδης, αλλά και η Νάνσυ Παραδεισανού είναι τα δυο πρόσωπα που έφυγαν από το Πρωινό, με αποτέλεσμα να αντικατασταθούν οι θέσεις τους άμεσα.

Όπως γράφεται λοιπόν, τη θέση του Βασίλη Καλλίδη θα πάρει ο Πέτρος Συρίγος που ήταν στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη στο κανάλι της Κάντζας. Ενώ, φαίνεται πως θα δούμε και την Κόνι Μεταξά.

Ακόμη ένα πρόσωπο που όπως όλα δείχνουν θα είναι στην ομάδα της Φαίης Σκορδά, είναι και του Δημήτρη Μοθωναίου που είχε γραφτεί ότι θα είναι στην ομάδα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον ALPHA.