Snik: Ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην αγκαλιά της Ειρήνης Καζαριάν

Τι λέει για αυτό η Ηλιάνα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Snik: Ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην αγκαλιά της Ειρήνης Καζαριάν

Στην αγκαλιά της Ειρήνης Καζαριαν, βρίσκεται ο Snik στο νέο του βίντεο κλιπ, το οποίο μάλιστα, είχε διαφημίσει και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, λίγες ώρες πριν δημοσιευθεί και επίσημα στο κανάλι του στο Youtube.

Η νικήτρια του πρώτου κύκλου του GNTM έχει βασικό ρόλο στο νέο του τραγούδι και έχουν αρκετές... στενές επαφές. Πολλά δημοσιεύματα μάλιστα λένε, πως χάρις στην Ηλιάνα πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Να πούμε πως το νέο τραγούδι του Snik από τις πρώτες ώρες κυκλοφορίας του έχει δει μεγάλη επιτυχία και κάνει το γύρω του διαδικτύου.

Πριν λίγες ημέρες να σημειώσουμε πως ο Snik σε ένα βίντεο του εμφανίστηκε έξαλλος. Δείτε τι είχε συμβεί.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε στηρίξει το νέο βίντεο κλιπ του Snik όπου πρωταγωνιστεί η Ειρήνη Καζαριάν

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλησε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση για τον αγαπημένο της σύντροφο, Snik, προκειμένου να ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα για το νέο του επαγγελματικό βήμα.

Μπορεί το αγαπημένο ζευγάρι στην αρχή της σχέσης του να προσπαθούσε να κρατήσει τις προσωπικές του στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τον τελευταίο καιρό ωστόσο, το μοντέλο δε διστάζει να δείχνει σε κάθε περίπτωση πόσο αγαπημένη είναι με το ράπερ.

Έτσι, δε θα μπορούσε να μην τον στηρίξει και στο νέο του επαγγελματικό βήμα. Συγκεκριμένα, σε λίγο πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο τραγούδι του Snik, και έτσι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου προετοίμασε τους διαδικτυακούς της φίλους με ένα σχετικό insta story που ανέβασε.

Αυτή την ανακοίνωση έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τον Snik

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik σχέση

Για ποιο λόγο ωστόσο ξέσπασε ο Snik; Δείτε εδώ τα λόγια του!

Αδιανόητο! Ο Snik έβαψε τα μαλλιά του ξανθά