Στις 5 Σεπτεμβρίου παντρεύεται ηθοποιός της σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα

Όσα αποκάλυψε η ίδια για το μυστήριο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στις 5 Σεπτεμβρίου παντρεύεται ηθοποιός της σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα

Αγαπημένη ηθοποιός της σειράς, Γυναίκα χωρίς όνομα, παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς και το μυστήριο θα τελεστεί στις 5 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Νέα Μάκρη με τις γαμήλιες προετοιμασίες να βρίσκονται στο πικ τους.

Αυτή η ηθοποιός της σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα παντρεύεται στις 5 Σεπτεμβρίου

Ο λόγος για την Μάρα Δαρμουσλή και τον σύντροφό της, κρητικό σεφ, Βασίλης Τσατσάκης, οι οποίοι ζουν έναν όμορφο έρωτα.

«Νομίζω πως είμαι η μόνη που είναι πιο χαλαρή. Τρέχουν ο Βασίλης και η κουμπάρα μου, Χρύσα Γραβάνη που είναι και νονά του γιου μου και είμαστε φίλες 15 χρόνια» ανέφερε στην εφημερίδα Realnews και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη η Μάρα Δαρμουσλή.

«Επιλέξαμε τη Νέα Μάκρη γιατί εγώ και οι φίλοι μου έχουμε δεσμούς με την περιοχή. Αν και ήθελα να είμαστε πιο χαλαροί, είναι ο πρώτος γάμος για τον Βασίλη και θα τηρήσουμε τις παραδόσεις. Και βέβαια, μετά το μυστήριο θα γιορτάσουμε με συγγενείς και φίλους, όσο μπορούμε λόγω των μέτρων για τον Covid-19. O Βασίλης έχει επιμεληθεί ένα μενού με παραδοσιακές κρητικές συνταγές, που περιλαμβάνει το γνωστό γαμοπίλαφο αλλά και το αντικριστό» δήλωσε ακόμα η Μάρα Δαρμουσλή.

Η 38χρονη ηθοποιός να σημειώσουμε έχει ήδη έναν 14χρονο γιο, τον Άγγελο από τον πρώτο της γάμο με τον Παύλο Καπώνη. Ωστόσο, όπως εξέφρασε ανοιχτά, επιθυμεί να αποκτήσει και ένα δεύτερο παιδί.

«Θα ήθελα πολύ να χαρίσω ένα αδερφάκι στον Άγγελο. Μπορεί η διαφορά ηλικίας να είναι 15 χρόνια, αλλά τέτοια διαφορά είχα κι εγώ με τον αδερφό μου. Θα ήταν υπέροχο να έρθει ένα μωρό στην οικογένεια. Μάλιστα, αυτός είναι και ο λόγος που αν και συζητώ για τηλεοπτικές δουλειές, δεν έχω κλείσει κάτι ακόμα». Βέβαια, έχουμε ακόμη έναν γάμο στη showbiz, αφού τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει γνωστός τραγουδιστής.

Νέος γάμος στην ελληνική showbiz - Μόλις ανακοινώθηκε!

Ένας νέος γάμος πρόκειται να λάβει χώρα σε λίγο καιρό στην ελληνική showbiz και η νύφη δείχνει να είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ με την ανακοίνωση. Μέσα από το Instagram, ανέβηκαν οι πρώτες φωτογραφίες με το μονόπετρο.

Την ευχάριστη ανακοίνωση την έκανε ο Χάρης Σιανίδης, ο οποίος είναι στενός φίλος με τη νύφη και ο ίδιος δεν έκρυψε τη χαρά του για τα χαρμόσυνα νέα.

Ο λόγος για τον γάμο της Στέλλας Δημητρίου!

Ο Χάρης Σιανίδης έγραψε χαρακτηριστικά: «Με γέλια κλείνει αυτή η βραδιά.....και με πολύ συγκίνηση ....ξέρετε ήταν πάντα για μένα κάτι παραπάνω απο φίλη...συνοδοιπόρος-οικογένεια ....κοινή πορεία – ηλικία - διαδρομή ....χάρηκα για τον ξαφνικό γάμο της αλλά ταυτόχρονα ήταν για μένα ένα σοκ...

το ολοκληρωτικό τέλος μιας ανέμελης εποχής που πέρασε ανεπιστρεπτί ....ήταν η τελευταία ελεύθερη φίλη μου...και θα παραμείνει για πάντα προστατευόμενη και αγαπημένη μου!!! Τώρα την ελευθερία θα την απολαμβάνω πλέον μόνος μου!!!

Σ αγαπώ....έχουμε να ζήσουμε πολλά ακόμα παρέα #bestfriends #friendsforeve» και δημοσίευσε μία φωτογραφία με τη φίλη του να τσουγκρίζουν τα ποτήρια του και είδαμε πρώτη φορά το μονόπετρό της. την ίδια φωτογραφία ανήρτησε και η Τζένη Τζιβεριώτη.