Με λευκό μπικίνι η Σία Κοσιώνη - Το σώμα της μέσα στο νερό χωρίς ρετούς

Η πιο εντυπωσιακή φωτογραφία που έχει αναρτήσει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με λευκό μπικίνι η Σία Κοσιώνη - Το σώμα της μέσα στο νερό χωρίς ρετούς

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Σία Κοσιώνη με την οικογένεια της. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, κάνει τις βουτιές της με λευκό μπικίνι και η φωτογραφία της μέσα στο νερό, χωρίς ίχνος ρετούς είναι εντυπωσιακή.

Κάνοντας διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις δεν σταματάει να περνάει χρόνο με το σύζυγό της και το γιο τους, τον οποίο λατρεύει και είναι η κύρια προτεραιότητα της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μπορεί να μην είναι καθημερινή χρήστης, ωστόσο όταν κάνει κάποια ανάρτηση τα likes είναι χιλιάδες με τα σχόλια να πέφτουν σαν την βροχή.

Χθες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πιο εντυπωσιακή και καλλιτεχνική φωτογραφία της. Συγκεκριμένα, την απαθανάτισαν να κάνει βουτιά μέσα στην πισίνα.

«Στα βαθιά ή στα ρηχά. Στα κρύα ή στα ζεστά. Με ανάσες ή χωρίς. Με πολύ ή με λιγότερο θάρρος. Βουτιά. Πάντα βουτιά», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της. Δείτε ωστόσο εδώ μια ανάρτηση που είχε κάνει και έφερε την αντίδραση του Κώστα Μπακογιάννη.

Αξέχαστες φωτογραφίες της Σίας Κοσιώνη με μπίκίνι - Η... θυσία που κάνει για το σώμα της

Ξεσκονίζοντας το άλμπουμ των φωτογραφικών αναμνήσεων της Σίας Κοσιώνη βρήκαμε κάποια αξέχαστα στιγμιότυπα από το καλοκαίρι του 2017 στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη! Τότε ήταν έγκυος στον 8ο μήνα αλλά είχε και πάλι ένα από τα ωραίοτερα σώματα... Πώς το κατάφερε αυτό; Έχουμε αναλυτικά όλες τις θυσίες που έκανε.

Στην Αντίπαρο τους είχε τσακώσει ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr να απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές σε απόμερη παραλία. Η Σία Κοσιώνη με αρκετά φουσκωμένη κοιλίτσα καθώς βρισκόταν στον 8ο μήνα φορούσε ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό και η σιλουέτα της εντυπωσίασε.

Το ζευγάρι αντάλλαξε καυτά φιλιά και αγκαλιές και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους απαθανάτισε στις πιο προσωπικές στιγμές τους. Αγνοώντας τα αδιάκριτα βλέμμα λοιπόν είχαν περάσει όμορφες και ήρεμες στιγμές...

Οι αξέχαστες φωτογραφίες της Σίας Κοσιώνη με τον Κώστα Μπακογιάννη και η θυσία που κάνει για το σώμα της και τα κιλά της μέχρι και σήμερα

Σία Κοσιώνη φωτογραφίες με μαγιό

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης δίαιτα

Δείτε, ωστόσο, εδώ κάποιες φετινές φωτογραφίες της Σίας Κοσιώνη με το ίδιο ακριβώς μαύρο ολόσωμο μαγιό για να καταλάβετε τις διαφορές του τότε με το τώρα.

Εκτός από την διατροφή της Σίας Κοσιώνη που θα βρείτε παρακάτω για το τι προτιμά να τρώει μέχρι και σήμερα κι έχει χάσει 15 κιλά να σας αποκαλύψουμε πως δεν τρώει καθόλου γλυκά! Αποφεύγει εντελώς την σοκολάτα μέχρι στιγμής...