Αναβλήθηκε η συναυλία του Αντώνη Ρέμου - Παρενέβη η Αστυνομία

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αναβλήθηκε η συναυλία του Αντώνη Ρέμου - Παρενέβη η Αστυνομία

Ακυρώθηκε η χθεσινή συναυλία του Αντώνη Ρέμου σε γνωστό μπαρ της Ρόδου, μετά την παρεμβολή της Αστυνομίας και την σύλληψη του ιδιοκτήτη για την δημιουργία πλωτής εξέδρας.

Κατά την επιτόπια αυτοψία των αστυνομικών και των δυνάμεων του λιμενικού στο beach bar «Santa Marina», κατόπιν καταγγελιών από περίοικους, διαπιστώθηκε πως ο επιχειρηματίας δεν είχε λάβει άδεια για την δημιουργία της πλωτής εξέδρας, την οποία είχε εγκαταστήσει προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες της συναυλίας.

Το Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου, έπειτα από σχετική εντολή του Αρχηγείου, προχώρησε σε δικογραφία καθώς τίθενται θέματα που αφορούν στην λειτουργία του καταστήματος. Ο επιχειρηματίας έχει συλληφθεί και κρατείται με εντολή του εισαγγελέα Υπηρεσίας. Πριν την είδηση αυτή και τον προγραμματισμό της συναυλίας, ο τραγουδιστής έκανε τις διακοπές του στην Μύκονο. Βίντεο από την παραλία με το μαγιό του εδώ.

Κίνηση ανθρωπιάς από τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ, προχώρησαν σε μία κίνηση αληθινής ανθρωπιάς. Το ζευγάρι έβαλε μία προσωρινή παύση στις διακοπές του προκειμένου να έρθει στην Αθήνα και να δώσει αίμα για καλό σκοπό.

Οι δυο τους έδειξαν ότι πάνω από όλα βάζουν την ανθρωπιά και έτσι δε δίστασαν να τα αφήσουν όλα πίσω προκειμένου να βοηθήσουν ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Η Υβόννη Μπόσνιακ ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από τη στιγμή που δίνει αίμα.

«Ένα διάλειμμα από τις διακοπές στην Αθήνα και ήρθε η ώρα μου για αιμοδοσία. Αφιέρωσε 10′ από τον χρόνο σου να δώσεις λίγο αίμα!!! Κάποιος συνάνθρωπος μας σίγουρα το χρειάζεται! Και μην ξεχνάς ότι δίνοντας αίμα κάνεις καλό και στον δικό σου οργανισμό γιατί τον βάζεις στην διαδικασία να παράξει καινούργιο!», σημείωσε η Υβόννη Μπόσνιακ στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Υβόννη Μπόσνιακ Αντώνης Ρέμος αίμα

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες που ανέβασε το ζευγάρι από τις καλοκαιρινές διακοπές του.