Δύσκολο καλοκαίρι για Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη

Τι συμβαίνει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δύσκολο καλοκαίρι για Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη

Δύσκολο φαίνεται πως είναι το φετινό καλοκαίρι για την Ζέτα Μακρυπούλια και τον σύντροφό της, Μιχάλη Χατζηγιάννη. Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του τραγουδιστή, αλλά και τα δεδομένα που ανατρέπονται συνέχεια λόγω του κορωνοϊού αποτελούν εμπόδια.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει ρεπορτάζ της εφημερίδας Reallife, το φετινό καλοκαίρι είναι πρωτόγνωρο για τον τραγουδιστή, καθώς καταστεί ιδιαίτερα δύσκολος ο προγραμματισμός τόσο των 15 συναυλιών του, όσο και των διακοπών του με την αγαπημένη του.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, είχε φροντίσει όπως συνεχίζει το δημοσίευμα, να επισκεφθεί από νωρίς την οικογένεια του στην Κύπρο όπου προγραμμάτισε και μερικές συναυλίες 7 και 8 Αυγούστου. Στην συνέχεια, αν και θα ήθελε, δεν είναι σίγουρο αν θα καταφέρει να βρεθεί στην αγαπημένη του Πάρο, όπου διατηρεί σπίτι, προκειμένου να είναι κοντά στην Ζέτα Μακρυπούλια.

Από την πλευρά της και η παρουσιάστρια έχει επιβαρημένο πρόγραμμα, καθώς έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα για το Ρουκ Ζουκ. Για αυτό και έκανε νωρίς τις διακοπές της με την παρέα της. Πρόσφατα ωστόσο, η Ζέτα πήγε να τον δει σε συναυλία του. Δείτε την τρυφερή κίνηση που έκανε.

Μπορεί να είναι δύσκολο το καλοκαίρι Ζέτας Μακρυπούλια - Μιχάλη Χατζηγιάννη ωστόσο βρίσκουν χρόνο να περνούν στο σπίτι τους

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης διατηρούν χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό και οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους είναι σπάνιες, ενώ δεν ποστάρουν φωτογραφίες τους στα social media. Ωστόσο, όπως είδαμε σε σπάνιο στιγμιότυπο από το σπίτι τους έχουν ονειρική διακόσμηση.

Αυτό που τους αρέσει περισσότερο από όλα είναι να χαλαρώνουν μαζί στο σπίτι τους που το έχουν διακοσμήσει έτσι, ώστε να είναι η αγαπημένη τους "φωλίτσα".

Τα καλοκαίρια λατρεύουν να κάθονται στο μπαλκόνι τους, που επίσης το έχουν διακοσμήσει απίστευτα. Συγκεκριμένα, όπως είδαμε σε φωτογραφία που δημοσίευσε η Ζέτα Μακρυπούλια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έχουν μια ονειρική καρέκλα που κυρίως βλέπεις σε παραθαλάσσια μαγαζιά.

Δείτε εδώ φωτογραφίες με την αδυναμία της νεογέννητη στην αγκαλιά της. Θα "λιώσετε" από τις πόζες τους.