Με μικροσκοπικό μαγιό η Μπάγια Αντωνοπούλου - Μας έδειξε την πίσω της όψη σε φωτογραφία

Πόζαρε χωρίς ρετούς και φίλτρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με μικροσκοπικό μαγιό η Μπάγια Αντωνοπούλου - Μας έδειξε την πίσω της όψη σε φωτογραφία

Η Μπάγια Αντωνοπούλου απολαμβάνει κάθε λεπτό από τις καλοκαιρινές της διακοπές και ποζάρει στην θάλασσα με μικροσκοπικό μαγιό. Σε μια ανάρτηση της επίσης, μας έδειξε την πίσω της όψη χωρίς ίχνος ρετούς και φίλτρων.

Η παρουσιάστρια - δημοσιογράφος, μετά από μια δύσκολη από επαγγελματικές υποχρεώσεις χρονιά, γεμίζει τις μπαταρίες της για χειμώνα, με τις φήμες να λένε ότι θα πάει και στο... Survivor 4.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου, όπως βλέπουμε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απολαμβάνει όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές, τις οποίες μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Χθες, ανέβασε μια φωτογραφία, στην οποία τη βλέπουμε στην παραλία με το μαγιό της και να ποζάρει με την πίσω όψη του σώματος της στον φακό και τα likes, όπως και τα σχόλια από τους θαυμαστές της, να πέφτουν βροχή.

Αυτή είναι μία από τις ελάχιστες φωτογραφίες με μαγιό που έχει αναρτήσει η Μπάγια Αντωνοπούλου στα social media.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Μπάγια Αντωνοπούλου με μαγιό

Αδιανόητο! Γνωρίζατε ποια Ελληνίδα ηθοποιός έχει βαπτίσει την Μπάγια Αντωνοπούλου;

Αδιανόητο! Γνωρίζατε ποια Ελληνίδα ηθοποιός έχει βαπτίσει την Μπάγια Αντωνοπούλου;Η ίδια έκανε μια ανάρτηση μαζί με την νονά της γεμάτη υπερηφάνεια και τόνισε στα social media πόσο σημαντική είναι η θέση της.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου τη φετινή σεζόν βρίσκεται στην πρωινή εκπομπή του Mega και είναι σε συχνή επικοινωνία με τους τηλεθεατές, ωστόσο εκτός από τηλεοπτικά η δημοσιογράφος επικοινωνεί και διαδικτυακά με τους ακόλουθούς της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια είναι ενεργός χρήστης στα social media και αυτή την φορά δημοσίευσε, μια φωτογραφία με την νονά της. Ωστόσο, γνωρίζατε ότι η νονά της Μπάγιας Αντωνοπούλου είναι πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός;

Ο λόγος για την Λίλα Καφαντάρη.

«Νονά! Ρόλος αναντικατάστατος», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μπάγια Αντωνοπούλου, πριν λίγο καιρό η ίδια είχε και ένα ατύχημα.

Δείτε τις δυο κυρίες να ποζάρουν μαζί: