Το δημόσιο "αντίο" της Ναταλίας Γερμανού - Η ανακοίνωσή για την εκπομπή της στον Alpha

Οι ραγδαίες αλλαγές

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Το δημόσιο

Η Ναταλία Γερμανού αναμφίβολα είναι ένα από τα αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής showbiz και μία από τις πιο ικανές Ελληνίδες παρουσιάστριες. Πολλά ακούγονται για την τύχη της εκπομπής της στον Alpha, "Καλύτερα δε γίνεται" που φαίνεται πως θα αλλάξει 180 μοίρες. Θα σημάνουν "τίτλοι τέλους" για την εκπομπή όπως τη γνωρίζαμε μέχρι σήμερα; Γιατί η Ναταλία έστειλε ένα δημόσιο "αντίο" προς την ομάδα της;

Πιο συγκεκριμένα, αυτό που έγινε γνωστό είναι πως όλα θα αλλάξουν στην εκπομπή της Ναταλίας. Σχεδόν όλοι οι συνάδελφοί της αποχωρούν με μόνο τον Κώστας Τσουρό να παραμένει στη νέα τηλεοπτική σεζόν δίπλα στην Ναταλία. Όλοι οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι φεύγουν, όπως και η αρχισυντάκτρια, ο σκηνοθέτης και ο παραγωγός της εκπομπής.

 Ναταλία Γερμανού αλφα αλλαγη

Η Ναταλία θέλησε να τους ευχαριστήσει για τα δύο όμορφα χρόνια συνεργασίας και το έκανε δημόσια, με μία εκτενή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού στο Instagram και το δημόσιο "αντίο" προς την ομάδα της στον Alpha - Η ανακοίνωση για την εκπομπή της

Η Ναταλία απευθυνόμενη στην ομάδα της έγραψε τα εξής:

"Άλλοι τους απολογισμούς τους τους κάνουν παραμονή Πρωτοχρονιάς, εγώ τους κάνω ντάλα καλοκαίρι μ’ αυτήν την «αγκαλιά», το “Καλύτερα Δε Γίνεται” κλείνει 2 πολύ επιτυχημένα χρόνια με την παρέα που βλέπετε.

Αισθάνομαι χαρούμενη γιατί συνεργάστηκα με την Ευρυδίκη, τη Φωτεινή και τον Παναγιώτη που μου έδωσαν στη δουλειά τον καλύτερο εαυτό τους. Αισθάνομαι χαρούμενη για όλα όσα πετύχαμε μαζί και περήφανη που ανοίγουν φτερά για νέες τηλεοπτικές επιτυχίες και νέες εμπειρίες (Κώστα δεν ξεμπέρδεψες μαζί μου, εξ ου και δεν είσαι στις ευχαριστίες. σσ τον Κώστα Τσουρό).

ΥΓ.: Η εκπομπή οφείλει πολύ μεγάλο μέρος της επιτυχίας της σε ανθρώπους που δεν είναι στη φωτό, αλλά μου είναι αδύνατον να μην τους αναφέρω: την αρχισυντάκτριά μας Μαίρη Κούσουλα, τον σκηνοθέτη μας Περικλή Ασπρούλια, τον παραγωγό μας Κevork Sarkisian, και τους τρομερούς δημοσιογράφους Αλέξανδρο Πρίφτη, Δήμητρα Μουγκοπέτρου, Ευτύχη Γρυφάκη, Νανά Ηλιοπούλου, Κωνσταντίνο Μίχο και Μαριάννα Γεωργαντή σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου, καλοτάξιδα τα νέα σας τηλεοπτικά νερά".

Μεταξύ άλλων, γνωστή έγινε και η αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνης πρόσφατα.

Ραγδαίες εξελίξεις με τη Ναταλία Γερμανού στον ALPHA

Σε αναβρασμό βρίσκεται ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA αυτή την περίοδο αφού προσπαθεί όπως όλα τα κανάλια να δημιουργήσει ένα ισχυρό πρόγραμμα για τη νέα σεζόν που καταφτάνει! Η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, Καλύτερα δεν γίνεται, θα είναι μια από αυτές που θα δεχτούν αλλαγές και... θα σας μεταφέρω όλο το παρασκήνιο στο Vanda's blog του Youweekly.gr.

Μετά την αποκάλυψη πως αποχωρεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη - δείτε εδώ την ανάρτησή της - οι ιθύνοντες του σταθμού αναζητούν νέα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τη Ναταλία Γερμανού!

Ποιες οι εξελίξεις με την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHA

Να τονίσω πως στο πλευρό της σίγουρα θα βρίσκεται για μια ακόμα φορά ο Κώστας Τσουρός! Τώρα... πάμε σε μια είδηση έκπληξη! Όπως αναφέρουν αποκλειστικές μου πληροφορίες και τις μοιράζομαι μαζί σας μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr από δοκιμαστικό πέρασε και η Εβελίνα Νικόλιζα, η οποία μάλιστα ήταν να πάει στον ΣΚΑΙ με την Ιωάννα Μαλέσκου αλλά τελικά δεν έκλεισε το deal (δείτε ποιος πρώην συνεργάτης της Μενεγάκη υπέγραψε μαζί της!)

Κάπως έτσι, λοιπόν, η Εβελίνα φαίνεται πως φέτος θα βρεθεί στο πλατό του Καλύτερα δεν γίνεται!

Νέα πρόσωπα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHA

Πέρα από αυτήν, το κανάλι αναζητά ακόμα ένα πρόσωπο και μάλιστα κορίτσι για να καθίσει στην πολυθρόνα του πλατού της συγκεκριμένης εκπομπής αλλά... δεν το έχει βρει!