Τέλος η εκπομπή της Αντελίνας Βαρθακούρη - Έγινε γνωστό

Η ανακοίνωση της παρουσιάστριας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τέλος η εκπομπή της Αντελίνας Βαρθακούρη - Έγινε γνωστό

Οριστικό τέλος φαίνεται πως μπήκε στην εκπομπή της Αντελίνας Βαρθακούρη και δεν θα βγει ξανά στον αέρα του AlPHAtv. Το γεγονός αυτό έκανε γνωστό η ίδια με δυο αναρτήσεις της.

Η παρουσιάστρια είναι καθημερινή χρήστης των social media και καθημερινή επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανακοίνωση για το τέλος της εκπομπής της Αντελίνας Βαρθακούρη

Πριν λίγες ημέρες λοιπόν μέσα από ένα Q&A που πραγματοποίησε έκανε γνωστό πως η εκπομπή «Αντελίνα χτύπα το κουδούνι» δεν θα συνεχίσει, ενώ αποκάλυψε και τα νέα της επαγγελματικά βήμα.

«Όχι, δε θα συνεχιστεί η εκπομπή! Σας ευχαριστώ πολύ!» ήταν η αρχική απάντηση της ενώ στη συνέχεια έγραψε, «Δεν έχω συζητήσει κάτι με το κανάλι μου, οπότε δεν έχω να σας πω νέα τηλεοπτικά αλλά έχω βάλει στο πρόγραμμα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα από Σεπτέμβρη που θα μοιράζομαι μαζί σας μέσω της instagramικής παρέας μας», έγραψε η Αντελίνα Βαρθακούρη. Πριν λίγες ημέρες να σημειώσουμε η Αντελίνα έκανε μια δημόσια έκκληση.

Στη συνέχεια των ερωτήσεων και των απαντήσεων η Αντελίνα Βαρθακούρη αποκάλυψε στο λογαριασμό της στο Instagram μετά από ένα σχόλιο διαδικτυακού της φίλου την αλλαγή στην εμφάνιση της και τα κιλά που έχει χάσει.

Η παρουσιάστρια δεν διστάζει να μιλάει ανοιχτά για τη ζωή της και να ενημερώνει τους θαυμαστές της για όσα της συμβαίνουν.

Έτσι λοιπόν, η Αντελίνα Βαρθακούρη, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις τους χωρίς να διστάσει και ένα και μια αποκάλυψη για τα κιλά της. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως έχει ξεκινήσει διατροφή.

Αντελίνα Βαρθακούρη κιλά

«Φαίνεσαι πιο αδύνατη. Έκανε κάποια διατροφή;», την ρώτησε με την παρουσιάστρια να απαντάει «Ευχαριστώ πάρα πολύ. Χαίρομαι πάρα πολύ αν το βλέπεις. Ναι κάνω διατροφή εδώ και λίγο καιρό με γυμναστική».

Μάλιστα, η παρουσιάστρια, ανανέωσε και το χρώμα των μαλλιών της, δίνοντας τους μια πιο ζωντανή και φυσική απόχρωση.Αντελίνα Βαρθακούρη μαλλιά