Η φωτογραφία του Νίκου Μουτσινά που δεν περίμενε κανείς

Τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η φωτογραφία του Νίκου Μουτσινά που δεν περίμενε κανείς

Ο Νίκος Μουτσινάς λίγο και βρεθεί και πάλι μπροστά στις τηλεοπτικές μας οθόνες, μας αφήνει άφωνους με τις φωτογραφίες που ανεβάζει. Μάλιστα, αυτή που θα δείτε παρακάτω δεν την περίμενε κανείς.

Ο παρουσιαστής είναι λάτρης των social media και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram επικοινωνεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Αυτές τις ημέρες που κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές δεν μας αφήνει παραπονεμένους και μέσω αναρτήσεων του μας δίνει μια μικρή γεύση από την καθημερινότητα του.

Πριν από λίγες ώρες και συγκεκριμένα, χθες, ο Νίκος Μουτσινάς δημοσίευσε μια φωτογραφία που έκανε χαμό από τα χιλιάδες likes και τα σχόλια όπου τον αποθέωναν κυρίως οι θαυμάστριες του.

Ο παρουσιαστής πόζαρε μέσα στο νερό και έγραψε στη λεζάντα του χιουμοριστικά «Θα φώναζα, αλλά το κεφάλι μου είναι κάτω από το νερό». Δείτε με ποιον βρίσκεται στις διακοπές του εδώ!

Μόνο με το μαγιό του ο Νίκος Μουτσινάς - Η φωτογραφία που έφερε αντιδράσεις

Ο Νίκος Μουτσινάς ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές με την παρέα του και οι φωτογραφίες στα social media αποσπούν τις περισσότερες αντιδράσεις. Όπως αυτή που πόζαρε ο παρουσιαστής μόνο με το μαγιό του.

Τις τελευταίες ημέρες, απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα και είναι πιο χαλαρός από κάθε άλλη φορά, αφού ήταν μια σχετικά δύσκολη περίοδος για εκείνον μιας και είχε πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Πριν ξεκινήσει και πάλι λοιπόν το Καλό Μεσημεράκι - Δείτε εδώ το τελευταίο teaser trailer που δημοσιεύθηκε - βρίσκεται σε νησί του Αιγαίου και οι βόλτες δεν έχουν τέλος.

Χθες, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Νίκος Μουτσινάς, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία μέσα από τη θάλασσα, όπου φορούσε μόνο το μαγιό του. Η εικόνα είναι μαγική με τα καταγάλανα νερά και τον ουρανό.

Όπως ήταν επόμενο τα likes όπως και οι αντιδράσεις στα σχόλια ήταν πολλά με τις θαυμάστριες τους να λένε τα καλύτερα.