Η νέα φωτογραφία της Ελένης - Χωρίς μακιγιάζ και με ατημέλητο μαλλί

Δείτε τη φωτογραφία

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Η νέα φωτογραφία της Ελένης - Χωρίς μακιγιάζ και με ατημέλητο μαλλί

Η αγαπημένη στο ελληνικό κοινό Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με την οικογένειά της, στο αγαπημένο της νησί, την Άνδρο και τα πανέμορφα Άχλα. Η εξίσου πανέμορφη και κορυφαία παρουσιάστρια ανήρτησε μία νέα φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία φαίνεται να είναι δίχως ίχνος μακιγιάζ και με ελαφρώς ατημέλητο μαλλί.

Η Ελένη ποζάρει ξέγνοιαστη με θέα τα καταγάλανα νερά της Άνδρου και κάνει τους πάντες να ζηλεύουν. Εκτός από την πανέμορφη θάλασσα, αξιοζήλευτη είναι και η ίδια η Ελένη που παραμένει πανέμορφη και φυσική χωρίς τη χρήση μακιγιάζ και χωρίς να έχει πάει κομμωτήριο. Εξ' άλλου δεν το χρειάζεται γιατί είναι μία κούκλα και απ' ο,τι φαίνεται οι διακοπές και οι στιγμές χαλάρωσης της έχουν χαρίσει ήδη ένα "κύμα" ανανέωσης!

Δείτε τη νέα φωτογραφία της Ελένης χωρίς μακιγιάζ και με ατημέλητο μαλλί

Η Ελένη έγραψε στην περιγραφή της εικόνας που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: "Κάθε γωνία του Αιγαίου και αλλά χρώματα ! #eleni #summer #holidays #greekislands #greece"

Πρόσφατα το ζευγάρι έκανε ένα μεγάλο βήμα που αφορά το νησί. Διαβάστε εδώ ποια είναι η μεγάλη απόφαση της Ελένη Μενεγάκη και του Ματεό Παντζόπουλου για την Άνδρο

Αποκάλυψη - «Η Ελένη ξέρει ήδη τι θα κάνει μετά στην τηλεόραση»

Μια αποκάλυψη για την Ελένη Μενεγάκη, έκανε αγαπημένο πρόσωπο της τηλεόρασης. Αναφέρθηκε για την αποχώρηση της από το χώρο της παρουσίασης έπειτα από περίπου 30 χρόνια.

Ο λόγος για τον Θέμη Γεωργαντά, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο ΤV Έθνος και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα.

Από όλες τις διοργανώσεις των Mad Awards στο παρελθόν, ποια ευτράπελη στιγμή θυμάσαι πιο έντονα;

Εκείνο το βράδυ είμαι πάντα σαν ρομπότ (γέλιια). Τα αποτελέσματα, για παράδειγμα, τα μαθαίνω εκείνη τη στιγμή. Θα γυρίσουμε λοιπόν σε μια από τις πρώτες χρονιές που ήταν και οι πιο αθώες. Τα πρώτα χρόνια λοιπόν άλλαζα συνέχεια ρούχα. Τώρα αλλάζω συνολικά το πολύ τρεις φορές. Στο Θέατρο Βράχων λοιπόν δεν έχει καμαρίνια. Έπρεπε μΈσα σε 4 λεπτά να τρέξω πίσω, να ξεβρακωθώ στην κυριολεξία και να ντυθώ ξανά. Παθαίνω πανικό μήπως δημιουργηθεί κενό, μπουκάρω στο λυόμενο σαν υστερικός και αρχίζω να φωνάζω «βγείτε έξω όλοι!». Πέφτει σιγή και ακούωω μια φωνή «εντάξει, Θεμάκο, θα βγω». Ήταν ο Σάκης Ρουβάς. Του λέω «εντάξει, Σάκη, δεν με πειράζει». Άλλαξα γρήγορα και βγήκα.

Δείτε ωστόσο μετά την αποχώρηση της Ελένης, ποια συνεργάτιδα της, έφυγε από τον ALPHA και έκλεισε με το MEGA.