Το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία της η Δούκισσα Νομικού

Έκανε γνωστά τα ευχάριστα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία της η Δούκισσα Νομικού

Με μια φωτογραφία που δημοσίευσε, η Δούκισσα Νομικού έκανε γνωστά μερικά πολύ ευχάριστα νέα για την συλλογή κοσμημάτων που σχεδιάζει η ίδια, εδώ και περίπου ένα χρόνο.

Το μοντέλο - παρουσιάστρια μπορεί τα τελευταία χρόνια να απέχει από χώρο της παρουσίασης, ωστόσο, δεν γινόταν να μην δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Τα κοσμήματα της, μάλιστα είναι εμπνευσμένα από το γάμο της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Σήμερα λοιπόν, με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού ανακοίνωσε ένα γεγονός που θα κάνει να χαρούν οι θαυμάστριες της πάρα πολύ.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τις διαδικτυακές της φίλες μια φωτογραφία της και αποκάλυψε πως έβαλαν -20% έκπτωση σε όλα τα μεταφορικά για όποια θέλει να κάνει τις αγορές της. Βέβαια, οι παραγγελίες θα εξυπηρετηθούν από την Δευτέρα 17 Αυγιούστου γιατί τα κορίτσια της - όπως έγραψε - είναι διακοπές. Δες εδώ το πιο φανταχτερό κολιέ που θα βρεις στη συλλογή της. Με την τιμή του θα... πάθεις.

Δούκισσα Νομικού κοσμήματα εκπτώσεις

Μόλις έκανε γνωστά τα ευχάριστα η Δούκισσα Νομικού με μια ανακοίνωση

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού έκανε γνωστά τα πιο ευχάριστα νέα, που περίμεναν εδώ και μέρες να ακούσουν οι διαδικτυακοί της φίλοι.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στα social media και γι΄αυτό φροντίζει να μοιράζεται πολλά κομμάτια από την καθημερινότητά της με τους followers της.

Κάθε της ανάρτηση γίνεται ανάρπαστη, ενώ όπως όλα δείχνουν, το κοινό έχει μεγάλη αδυναμία και στη συλλογή κοσμημάτων της Δούκισσας Νομικού. Πρόκειται για ένα επιχειρηματικό εγχείρημα το οποίο ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό και μέχρι στιγμής έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Αυτά είναι τα ευχάριστα νέα που έκανε γνωστά η Δούκισσα Νομικού

Έτσι λοιπόν, η Δούκισσα Νομικού, ανέβασε ένα insta story, μέσα από το οποίο ανακοίνωσε πως για λίγο, το online store της θα έχει εκπτώσεις και εννοείται πως όλοι οι διαδικτυακοί της φίλοι, έτρεξαν να προλάβουν τα πιο μοναδικά κομμάτια.

Δούκισσα Νομικού ανακοίνωση