Όντως τώρα; 80 ευρώ γι' αυτό το κολιέ της Δούκισσας Νομικού!

Είναι αρκετά τσιμπημένες οι τιμές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Όντως τώρα; 80 ευρώ γι' αυτό το κολιέ της Δούκισσας Νομικού!

Σάλος έχει δημιουργηθεί στο διαδίκτυο για τη νέα συλλογή κοσμημάτων που έχει κυκλοφορήσει η Δούκισσα Νομικού. Ένα απλό λεπτό κολιέ, το οποίο μάλιστα βρίσκεται σε έκπτωση, κοστίζει 80€ και το κοινό έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά του με τις τιμές, οι οποίες φτάνουν στα ύψη.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει κάνει μία πολύ καλή προσπάθεια και έχει δημιουργήσει μία πολύ στιλάτη συλλογή. Είναι ωστόσο αλήθεια πως οι τιμές της είναι κάπως τσιμπημένες, δεδομένου ότι τα κοσμήματά της, δεν είναι χρυσά αλλά επιχρυσωμένα.

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει βέβαια και με τη συλλογή ρούχων της Αθηνάς Οικονομάκου. Η Δούκισσα Νομικού, ανακοίνωσε πριν από μερικές μέρες ότι ξεκινούν οι εκπτώσεις στο σάιτ της.

Δούκισσα Νομικού συλλογή κοσμημάτων

Θύελλα αντιδράσεων με την φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού

Χθες το βράδυ, η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι έσπευσαν να της απαντήσουν στην ερώτηση που τους έκανε.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και έτσι έχει άφθονο ελεύθερο χρόνο, τον οποίο μάλιστα αξιοποιεί μαζί με την οικογένειά της.

Οι 4 τους περνάνε υπέροχες μέρες στη Μύκονο και μέχρι στιγμής, το Instagram έχει γεμίσει με φωτογραφίες από την εξόρμησή τους στο νησί των ανέμων.

Η Δούκισσα Νομικού λοιπόν, ψάχνοντας έναν τρόπο για να περάσει δημιουργικά το χρόνο της, κάθισε στο κρεβάτι της, πόζαρε χωρίς καθόλου μακιγιάζ στο πρόσωπό της και ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους να της δώσουν μία συμβουλή σχετικά με το ποια σειρά θα πρέπει να δει.

Εκείνοι ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω και έδωσαν στην πανέμορφη παρουσιάστρια όλες τις απαντήσεις που χρειαζόταν! Κάτι αντίστοιχο έγινε και προχθες, όταν ανέβασε μία φωτογραφία με το πρόσωπό της, κάνοντας όλη την ελληνική showbiz να την "προσκυνήσει"!

Αυτή είναι η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων