Όντως τώρα; 125 ευρώ για αυτό το μπικίνι της Αθηνάς Οικονομάκου;

Το διαδίκτυο οργιάζει!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Όντως τώρα; 125 ευρώ για αυτό το μπικίνι της Αθηνάς Οικονομάκου;

Σάλος έχει δημιουργηθεί στο διαδίκτυο για τη νέα συλλογή μαγιό της σειράς Project Soma, της Αθηνάς Οικονομάκου και της Μαίρης Συνατσάκη. Ένα απλό φλοράλ μπικίνι κοστίζει 125€ και το κοινό έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά του με τις τιμές, οι οποίες φτάνουν στα ύψη.

Είναι αλήθεια πως οι δύο κυρίες έχουν δημιουργήσει μία αξιοζήλευτη συλλογή. Τα κομμάτια τους είναι ένα κι ένα, ωστόσο την ίδια στιγμή είναι αρκετά τσουχτερές οι τιμές με αποτέλεσμα να μην μπορεί κάποια κοπέλα να ψωνίσει με την άνεσή της από το e-shop τους.

Αρκετές αντιδράσεις λοιπόν έχουν δημιουργηθεί και από τη στιγμή που κυκλοφόρησε η συλλογή των μαγιό για φέτος το καλοκαίρι. Μπορεί αντικειμενικά να έχει πολύ όμορφα κομμάτια, ωστόσο είναι πάρα πολύ ακριβά. Δείτε εδώ το πανέμορφο μπικίνι που φόρεσε η Βάσω Λασκαράκη από τη συλλογή της Αθηνάς Οικονομάκου, το οποίο κοστίζει 140 ευρώ!

Παρά τις αντιδράσεις ωστόσο, η Αθηνά Οικονομάκου δείχνει να μη θέλει να κατεβάσει τις τιμές.

Αθηνά Οικονομάκου: Με πολύχρωμο ολόσωμο μαγιό πόζαρε στα βράχια - Τα πόδια της είναι θανατηφόρα

Η Αθηνά Οικονομάκου πόζαρε φορώντας ένα απίστευτο ολόσωμο μαγιό στα βράχια με θέα την θάλασσα και όπως είδαμε, τα πόδια της είναι θανατηφόρα. Έχει αναλογίες... μοντέλου και θα μπορούσε άνετα να δουλεύει σε κάποιο πρακτορείο.

Η ηθοποιός φροντίζει να προσέχει τη διατροφή της, και να γυμνάζεται για να κρατάει τη σιλουέτα της. Μπορεί να κάνει που και που μικρές... ζαβολιές, ωστόσο ακολουθεί ένα αυστηρό πρόγραμμα.

Η Αθηνά Οικονομάκου διατηρεί ένα απίστευτο κορμί και αυτό όπως είπαμε με καθημερινή γυμναστική, ειδικά την περίοδο της καραντίνας. Κάθε φορά που έβρισκε ελεύθερο χρόνο έκανε τις ασκήσεις της, οι οποίες όπως φαίνεται είχαν αποτέλεσμα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός δημοσίευσε δυο απίστευτες φωτογραφίες της, όπου φορούσε ένα ολόσωμο πολύχρωμο μαγιό της εταιρίας «Project soma». Δείτε ωστόσο πως "αναστέναξε" η παραλία με το φλοράλ της ολόσωμο μαγιό.