Με κοκκινομάλλα καλλονή στην Σαντορίνη ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor

Φωτογραφία ντοκουμέντο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με κοκκινομάλλα καλλονή στην Σαντορίνη ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor

Στην Σαντορίνη βρίσκεται ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Σε φωτογραφία που είδαμε από το νησί, πόζαρε έχοντας στο πλευρό του κοκκινομάλλα καλλονή.

Μπορεί ο ίδιος να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να έχει αποτραβηχτεί από την τηλεόραση, ωστόσο στα social media οι αναρτήσεις του είναι καθημερινές.

Ο λόγος για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο ή όπως τον μάθαμε μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης «Μισθοφόρο». Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram χθες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία που είναι "φωτιά".

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του Survivor, πόζαρε σε γνωστή παραλία του νησιού, έχοντας δίπλα του μια κοκκινομάλλα καλλονή, η οποία και τράβηξε όλα τα βλέμματα!

Αυτή είναι η φωτογραφία του πρώην παίκτη του Survivor με την κοκκινομάλλα καλλονή

Μπορεί ο Κώστας Αναγνωστόπουλος να γνωρίζουμε τι κάνει και που βρίσκεται σήμερα, ωστόσο, τον Πάνο Αργιανίδη τον θυμάστε; Σήμερα, έχει εξαφανιστεί και αποκάλυψε ο ίδιος τον λόγο.

Παντρεύεται η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του Survivor

Τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανέβει μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του Survivor. Παντρεύεται τον αγαπημένο της και βγήκε η αναγγελία του γάμου τους.

Είχε λάβει μέρος στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και είχε κάνει πολλούς να μιλήσουν για εκείνη, αφού είναι κούκλα και έχει απίστευτο σώμα.

Ο λόγος για την Ελισάβετ Δοβλιατίδου η οποία θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της και διατροφολόγο των celebrities Αντώνη Γαλάτη.

Η αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύθηκε σήμερα στην εφημερίδα Espresso και αναφέρει πως ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στην Παλαιά Φωκαία, περιοχή μόνιμης κατοικίας και των δυο. Από την άλλη ένας πολύ αγαπημένος παίκτης του ριάλιτι ανακοίνωσε πως θα παίξει σε ταινία με ρόλο έκπληξη.

Survivor Ελισάβετ Δοβλιατίδου

TAGS