Πάνος Αργιανίδης: Πού είναι σήμερα ο γνωστός μάνατζερ Ράγκμπυ - πρώην παίκτης του Survivor;

"Ήταν επιλογή μου να χαθώ από την δημοσιότητα"

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Πάνος Αργιανίδης: Πού είναι σήμερα ο γνωστός μάνατζερ Ράγκμπυ - πρώην παίκτης του Survivor;

Ο Πάνος Αργιανίδης υπήρξε ένας από τους πιο πολυσυζητημένους χαρακτήρες που έχει περάσει από όλα τα survivor της ελληνικής τηλεόρασης έως σήμερα, Όλοι τον θυμόμαστε και το καπέλο του με τα αστεράκια, αλλά αυτό προκαλεί απορία είναι το που βρίσκεται τόσο καιρό ο πρώην παίκτης του Survivor, μάνατζερ Ράγμπυ... Συγκεκριμένα, πού είναι σήμερα;

Ο Πάνος βρέθηκε στο πλατό του Καλοκαίρι#Not και μίλησε για την αποχή του από την τηλεόραση, για πρώην συμπαίκτες του και για τη ζωή του σήμερα. Δείτε παρακάτω όλα όσα είπε.

Πού είναι σήμερα ο γνωστός μάνατζερ Ράγκμπυ, Πάνος Αργιανίδης - Πρώην παίκτης του Survivor;

"Ήταν επιλογή μου να χαθώ από τη δημοσιότητα»" είπε

Σε ό,τι αφορά τις προτάσεις που δέχτηκε υπογράμμισε πως:

"Όταν βγήκαμε από το παιχνίδι μου είχαν κάνει πρόταση για να παίξω στην ταινία Bachelor. Δεν δέχτηκα για να μην πάρω τη θέση άλλου ηθοποιού"

Στην συνέχεια δήλωσε το εξής: "Τo Survivor με βοήθησε να εκτιμήσω περισσότερο κάποια πράγματα στη ζωή μου".

Παράλληλα, έκανε και μία αποκάλυψη: "Για το All Star Survivor με προσέγγισαν, θεωρώ όμως ότι δεν θα γίνει"

Δείτε παρακάτω όλη την συνέντευξη:

Χαρές για πρώην παίκτρια - Παντρεύεται η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του Survivor

Ορέστης Τσάνγκ: Αποκάλυψε ότι θα παίξει σε ταινία - Θα μιλάει κινέζικα

Ο Ορέστης Τσάνγκ μίλησε σήμερα στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι πρόκειται να παίξει σε ταινία μαζί με την Χρύσα Ρώπα. Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως η ταινία θα έχει και multicultural στοιχεία και γι' αυτό θα μιλήσει και κινέζικα!

Ο πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον ρατσισμό που βίωσε κατά την περίοδο του κορωνοϊού εξ΄αιτίας της καταγωγής του, ενώ μίλησε και για την επιλογή του να λάβει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Μιας και είπαμε ωστόσο για το Survivor, δείτε εδώ ποιος παίκτης του ριάλιτι χώρισε!

Αυτή την αποκάλυψη έκανε ο Ορέστης Τσανγκ για την ταινία που θα παίξει

«Ετοιμαζόμαστε να κάνουμε μία ταινία, θα πάρω κι εγώ μέρος. Σκηνοθέτης είναι Γιώργος Παπαθεοδώρου κι η ταινία λέγεται μη τους κύκλους μου ταράττε. Ελπίζουμε να προβληθεί τον ερχόμενο χειμώνα, θα κάνουμε τα γυρίσματα στην Κέρκυρα όλοι μαζί. Θέλω να πω ότι είναι μοναδικό γιατί θα είναι multicultural και θα μιλήσω και κινέζικα».

Σε άλλο reality ή σόου θα λάμβανε μέρος; «Ποτέ δεν πρέπει να λες όχι. Εγώ σε αυτό το παιχνίδι επιβίωσης που πήγα το είχα όνειρο από μικρός. Νομίζω ότι ένα παιχνίδι σαν το Big Brother δεν είναι αυτό το πεδίο που μου αρέσει. Μου αρέσει πάρα πολύ το oudoor, η επιβίωση κι οι εξωτερικοί χώροι και τα γυρίσματα. Στο J2US γιατί όχι; Η τηλεόραση μου αρέσει αρκετά και νομίζω ότι αν έχω μία πρόταση που μου ταιριάζει γιατί όχι να το δοκιμάσω».

TAGS