Δημοσίευσε βίντεο με τη σύντροφό του ο Χρήστος Μάστορας

Ο χορός και το μήνυμα του τραγουδιστή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημοσίευσε βίντεο με τη σύντροφό του ο Χρήστος Μάστορας

Ο Χρήστος Μάστορας μπορεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο μια ανάρτηση του, όπως και πριν λίγες ημέρες το βίντεο κλιπ του, αποκάλυψε πως είναι σε σχέση και πολύ ερωτευμένος. Πριν λίγο επίσης, δημοσίευσε βίντεο με τη σύντροφό του να χορεύει.

Ο λόγος για την Χριστίνα Παπαδέλη με την οποία βρίσκεται σε σχέση. Μπορεί το ζευγάρι πριν από λίγο καιρό να είχε χωρίσει όπως γραφόταν, ωστόσο πλέον είναι και πάλι μαζί, παρόλο που δεν έχουν επιβεβαιώσει το γεγονός.

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες, ο Χρήστος Μάστορας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με την σύντροφό του και την οικογένεια της να χορεύουν στους ρυθμούς του νέου του τραγουδιού «Viktoria».

Ο τραγουδιστής αρκέστηκε να γράψει στην ανάρτηση του «Οικογένεια Χωραφά».

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, ο Χρήστος Μάστορας έκανε γνωστό ένα πολύ ευχάριστο γεγονός με μια ανάρτηση που έκανε επίσης στο λογαριασμό του στο Instagram.

Η σύντροφος του Χρήστου Μάστορα πρωταγωνιστεί και στο νέο του βίντεο κλιπ

Κυκλοφόρησε το νέο βίντεο κλιπ από το επίσης νέο τραγούδι του Χρήστου Μάστορα και η μεγάλη έκπληξη είναι πως πρωταγωνιστεί η σύντροφός του, Χριστίνα Παπαδέλη! Δείχνει πιο καυτή από ποτέ στα πλάνα με τα λευκά εσώρουχα!

Ο τίτλος του τραγουδιού είναι «Viktoria» και το μουσικό συγκρότημα έκανε μια συνεργασία έκπληξη. Συγκεκριμένα, οι "Μέλισσες" συνεργάστηκαν με τον DJ Kas και το τραγούδι κυκλοφορεί από την Panik Records.

Να τονίσουμε, βέβαια, πως φήμες τους ήθελαν να έχουν χωρίσει αν και οι δυο τους ποτέ δεν παραδέχθηκαν πως είναι μαζί! Ωστόσο, τα πλάνα από τα παρακάτω βίντεο και η χημεία, μιλάνε από μόνα τους!

Το μόνο βέβαιο είναι πως το συγκεκριμένο κομμάτι θα γίνει το νούμερο 1 hit του καλοκαιριού!