Καίτη Φίνου: Αναπολεί την επί δυόμιση χρόνια σχέση της με τον Λευτέρη Πανταζή

Μία ιστορία αγάπης...

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Καίτη Φίνου: Αναπολεί την επί δυόμιση χρόνια σχέση της με τον Λευτέρη Πανταζή

Τη δεκαετία του '80 η Καίτη Φίνου και ο Λευτέρης Πανταζής είχαν ζήσει τον έρωτα, έναν έρωτα που ακόμη αναπολεί η Καίτη Φίνου μιας και έκανε μία μακροσκελή ανάρτηση που το αποδεικνύει.

Χαρακτηριστικά, η Καίτη στην ανάρτησή της περιγράφει τρυφερές στιγμές από την επί δυόμιση χρόνια σχέση τους, μιλάει για καθημερινές ιστορίες τους αλλά και για όχι τόσο καθημερινές πτυχές. Σε έναν εξομολογητικό και γλυκό τόνο η διήγησή της είναι απλά απολαυστική. Διαβάστε παρακάτω όλα όσα είπε, δεν ήταν και λίγα!

καίτη φίνου καθρέπης

Το κείμενο που ανήρτησε η Καίτη Φίνου για την επί δυόμιση χρόνια σχέση της με τον Λευτέρη Πανταζή - Η αναπόληση

"Πρέπει να έχω έμπνευση,μεγάλη εμπνευση????????????
Μην μου γράψει κανείς τι σκαλίζεις τις σταχτες????????????

Γιατί ο Λευτέρης δεν έχει κανένα πρόβλημα να γράφω ιστορίες απ'την ζωή μας (με μέτρο)????????
Η φωτογραφία είναι από την Ν. Αθηναία στις Τζιτζιφιές. Ήταν το στέκι μου.

Την γνωριμία μας θα την γράψω άλλη φορά, με άλλη φωτογραφία.
Πήγαινα που λέτε στο μαγαζί πάντα με παρέα απ'το θέατρο,διασκέδαση μέχρι πρωίας και μετά Γλυφάδα για ότι τραβούσε η ψυχή και το στομάχι μας.

Ένα βράδυ μου λέει να πάμε βόλτα. Είχε ρεπό και το θέατρο τελείωνε νωρίς. Πάμε Καβούρι. Καθόμαστε σ'ένα παγκάκι και μου λέει τους στίχους από ένα τραγούδι που έγραψε για μένα.(νομίζω πως το έκανε για όλες τις σημαντικές του σχεσεις).


"Κι αν μοιάζει μ' όνειρο η πρώτη μέρα μας,η πρώτη ώρα μας που βρέθηκα κοντά σου???????????? πολύ αργότερα το άκουσα ξαφνικά μελοποιημένα. Σηκωθήκαμε,φύγαμε,και πήγαμε στ'αστέρια στις καμπάνες που έμενε.Το πρωί ξυπνήσαμε και με πήρε μαζί του στο στούντιο που έγραφε τον δίσκο του "Σε νοσταλγώ".

καίτη φίνου λευτέρης πανταζής σχέση

Από κείνο το πρωινό και μετά ζήσαμε μαζί για δυόμισι χρόνια.
Δουλειά πολλή και για τον Λευτέρη και για μένα. Δεν θυμάμαι πόσο κοιμόμασταν. Εγώ πρωινά γύρισμα βράδυ θέατρο μετά πήγαινα με την παρέα μου και σ' άλλα μαγαζιά.


Ο Λευτέρης τα πρωινά δημόσιες σχέσεις (που γι' αυτον ήταν κομμάτι της καρδιάς του να πηγαίνει και να μιλάει με κόσμο σε καφέ,ταβερνούλες).....γύριζε στις καμπάνες αργά το απόγευμα άκουγε καινούργια τραγούδια που του έφερναν συνθέτες κι ετοιμαζόταν για το μαγαζί.

Όχι κανένας μας δεν προλάβαινε να κάνει διακοπές. Τα καλοκαίρια μέναμε στις καμπάνες, μπάνιο στην πισίνα (Ήταν η εποχή που οι θάλασσες εδώ ήταν βρωμικες)όποτε είχαμε χρόνο και δουλειά. Πολλή δουλειά. Ήταν από τις πιο ήρεμες σχέσεις. Δεν νευρίαζε εύκολα, εγώ ζήλευα τις τόσες θαυμάστριες, αλλά μέχρι εκεί. Όταν είχε χρόνο ερχόταν και σε γυρίσματα δικά μου. Παίξαμε και σε 2 βιντεοταινίες. Στην μια μάλιστα είχε και πρωταγωνιστικό ρόλο.

καίτη φίνου μαγιό

Μ' έκανε να γελάω πολύ, είχε χιούμορ...
Τώρα θα πει καποιος: και γιατί δεν συνεχίσετε; Πιστεύω πως όλα είναι γραμμένα και μόνο ο Θεός ξέρει γιατί πρέπει να σταματάει μια σχέση. Τον ευχαριστώ πάντως για τις όμορφες ώρες... Και για τις άσχημες που ήταν τόσο λίγες γιατί... Ε δεν προλαβαιναμε..❤❤????????" Έγραψε η γλυκιά Καίτη Φίνου.

Τσάκωσαν οι φωτογράφοι τον Λευτέρη Πανταζή και... δεν ήταν μόνος! Δείτε το πρόσωπο της γυναίκας δίπλα του

Συγκλονίζει η Καίτη Φίνου: "Απέβαλα από το παιδί του Λευτέρη Πανταζή. Στην φωτογραφία..."

Μια συγκλονιστική ανάρτηση έκανε πριν από λίγες ώρες στον λογαριασμό της στα social media η Καίτη Φίνου φέρνοντας στο φως μια φωτογραφία από το παρελθόν, από τότε που όπως και η ίδια είπε ήταν έγκυος στο παιδί του Λευτέρη Πανταζή και απέβαλε.

Την συγκεκριμένη φωτογραφία συνόδευε ένα μακροσκελές κείμενο - κατάθεση ψυχής που μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω.

Φωτογράφηση για την κωμωδία "έξι σ'ένα κρεββάτι" που παίχτηκε στο θέατρο Βρετάνια την σαιζόν 1986-1987.

Η εποχή που απέβαλα στο παιδί του Λευτέρη Πανταζή. Στην φωτογραφία ήμουν έγκυος και δεν το γνώριζα. Έτρεχα όλη μέρα, είχα γύρισμα τα πρωινά, μετά πρόβα για την παράσταση και κατ' ευθείαν Δελφινάριο γιατί οι παραστάσεις τελείωσαν στο τέλος Σεπτεμβρίου και η πρεμιέρα της νέας παράστασης θα ξεκινούσε γύρω στις 20 Οκτωβρίου.

Και λίγο να χαμογελάσουμε: δεν φορούσα ποτέ σουτιέν παρά μόνο για ανάγκες φωτογράφησης. Είχα τόσο μικρό στήθος που όταν αναγκάστηκα να φορέσω κάπου εκεί γύρω στα 38 μόνιμα πιά, με ενοχλούσε φριχτά για μήνα περίπου. (Είχα αρχίσει κι έπαιρνα κιλάκια).

Κι ακόμα πιο ανάλαφρη θα κάνω την ανάρτηση: για να μην καθυστερώ με την βαφή(πολύτιμες οι ωρες) έβαζα την κομμώτριά μου να μου περνάει για 5 λεπτά την ρίζα με σκέτο ντεκαπάζ) εγκληματούσα για πολλά πράγματα στον εαυτό μου. Τα βρήκα όλα όμως μπροστά μου μεγαλώνοντας.

Τώρα για την παράσταση θα πω πως είχα συνεργαστεί με έναν από τους πιο τίμιους, επιχειρηματίες του χώρου, τον Κάρολο Παυλάκη.

Όμως το κλίμα στα καμαρίνια ήταν από τα λίγα άσχημα στην καριέρα μου. Αν και στο καμαρίνι ήμουν με πολύ κολλητή (Τέτα Ντούζου) κι έτσι λίγο ισσοροπούσαν οι καταστάσεις.

Ήταν και η χρονιά που έχασα την μητέρα μου. Είχε καρκίνο, ήρθε (Αυτή ήξερε πως) στην πρεμιέρα μου και μετά από 15 μέρες περίπου έφυγε. Το ίδιο βράδυ άρχισε η παράσταση με μένα "ν'ανοιγω" αυλαία με κόκκινα ρούχα και τραγουδώντας "είναι γάτα, ο κοντός με την γραβάτα " ......

Και κατά τον Ιανουάριο του 1987 με πλησίασε για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό μας, ο Ψάλτης και μου έκανε πρόταση να ξανασυνεργαστούμε με την κωμωδία "ξενοδοχείο Καστρί " σε μεγάλη περιοδεία, Αμερική, Αυστραλία. Ήταν όντως όσα έζησα με τους ομογενείς, από τις πιο ωραίες στιγμές στην ζωή μου.(άλλη φορά λεπτομέρειες για την περιοδεία) .

Αυτά τα.... λίγα και γι αυτό το κομμάτι της ζωής μου... Να έχετε καλή μέρα και να ΖΕΙΤΕ το κάθε λεπτό στη ζωής σας. Σας αγαπώ

Καίτη Φίνου αποβολή λευτέρη πανταζή

Πριν από λίγο καιρό είχε κάνει και μια σπαρακτική ανάρτηση για τον Στάθη Ψάλτη.