Ξεχάστε την Ξανθή Τζερεφού του GNTM - Έγινε άλλος άνθρωπος

Η νέα φωτογραφία με μαγιό που μας άφησε άφωνους!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξεχάστε την Ξανθή Τζερεφού του GNTM - Έγινε άλλος άνθρωπος

Η Ξανθή Τζερεφού ήταν το πρώτο plus size μοντέλο που είχε περάσει στον πρώτο κύκλο του GNTM! Τα χρόνια πέρασαν και είναι πλέον ώρα να ξεχάσετε αυτά που ξέρετε! Η Ξανθή αδυνάτισε πολύ και έχει γίνει άλλος άνθρωπος!

Η γλυκιά κοκκινομάλλα είχε καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις στο ριάλιτι μοντέλων. Μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό, έδειξε ωστόσο τη λατρεία που έχει στο επάγγελμα, μέσα από τις δουλειές που έκλεισε μετά την αποχώρησή της από το GNTM.

Η Ξανθούλα δεν έχει σταματήσει να συνεργάζεται με εταιρείες και να ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τις πιο πρόσφατες δουλειές.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και πριν από λίγες μέρες, όταν πόζαρε με το μαγιό της χωρίς καθόλου φίλτρα, και φάνηκε η αληθινή εικόνα του σώματός της.

Μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της έκανε και η Κάτια Ταραμπάνκο του GNTM. Δείτε τη εδώ και δε θα την αναγνωρίζετε!

Δείτε την Ξανθούλα από το GNTM τόπλες μέσα στην μπανιέρα

Είναι σίγουρο πως μόλις δείτε τη νέα φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ξανθούλα Τζερεφού, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, θα πάθετε πλάκα! Ποζάρει τόπλες μέσα στην μπανιέρα της.

Το κοριτσάκι με τις κόκκινες μπουκλίτσες που θυμόμαστε από το ριάλιτι μοντέλων του Star, φαίνεται να έχει δώσει τη θέση του σε μία φλογερή γυναίκα η οποία ξέρει να κατακτά το φακό!

Η Ξανθή Τζερεφού φαίνεται πως συνεχίζει ενεργά την καριέρα της ως μοντέλο και με κάθε της φωτογραφία φροντίζει να εντυπωσιάζει τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, δημοσιεύοντας την πιο πρόσφατη δουλειά της, η Ξανθή μας "τρέλανε" με την τόπλες φωτογραφία της, στην οποία βρίσκεται μέσα στην μπανιέρα της χωρίς ρούχα!

Αυτή είναι η τόπλες φωτογραφία της Ξανθούλας από το GNTM