Σμαράγδα Καρύδη: Έτσι είναι το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Χωρίς φίλτρα και χωρίς κανένα κόμπλεξ!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σμαράγδα Καρύδη: Έτσι είναι το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σμαράγδα Καρύδη δε δίστασε να ανεβάσει μία πολύ ξεχωριστή φωτογραφία, στην οποία ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας δείχνει το αληθινό της πρόσωπο χωρίς κανένα φίλτρο.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει δείξει πως είναι μία γυναίκα που αισθάνεται υπέροχα με τον εαυτό της! Έτσι, δε φοβάται να ανεβάσει φωτογραφίες χωρίς ρετούς ή χωρίς μακιγιάζ, δείχνοντας στα social media την αληθινή της εικόνα.

Με τις αναρτήσεις της αυτές, δίνει δύναμη σε όλες τις γυναίκες να δείξουν τον αληθινό τους εαυτό, κάτι που έκανε άλλωστε τις προηγούμενες μέρες και η Μαίρη Συνατσάκη.

Δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία χωρίς ίχνος μακιγιάζ κατά τη διάρκεια του μπάνιου της στην παραλία, η ίδια χαμογελά πλατιά στο φακό και σχολιάζει: «Σας ευχαριστώ όλους για τις πολλές ευχές που δεν έχω προλάβει ακόμα να τις δω όλες ( …μαγείρευα…) και την πολλή αγάπη. Αυτή είναι που μου δίνει δύναμη για να κάνω όλα όσα έχω επιθυμήσει κι ακόμα παραπάνω. Σας φιλώ όλους γνωστοί μου και άγνωστοι φίλοι. Κι εσάς φίλοι μου καρδιακοί κι αδέρφια».

Συγκίνησε ο Ντίνος Καρύδης - Η τρυφερή ανάρτηση για την Σμαράγδα

Μια πολύ τρυφερή ανάρτηση για την κόρη του, Σμαράγδα, έκανε ο Ντίνος Καρύδης με αφορμή τα γενέθλια της και συγκίνησε τους διαδικτυακούς του φίλους με την φωτογραφία και το κείμενο του.

Όπως ήταν φυσικό ο πατέρας της και επίσης ηθοποιός, θέλησε να της ευχηθεί για τα 51α γενέθλια της και δημόσια, αναρτώντας μια φωτογραφία που «ξέθαψε» από το παρελθόν.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία και μέσα από ένα ξεχωριστό κείμενο έστειλε την αγάπη και τις ευχές του.

«ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΕ ΑΣΚΗΣΗ ΩΣ ΤΑ ΒΑΘΕΙΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ-ΑΣΚΗΣΗ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΚΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΣΚΗΜΕΝΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ αυτά ...ΤΟ ΟΤΙ Σ'ΑΓΑΠΩ ΔΕΝ ΣΤΟ ΛΕΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ. ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΦΑΛΤΣΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ..ΕΠΕΙΔΗ Σ'ΑΓΑΠΩ Σ'ΑΓΑΠΩ ΓΡΑΦΩ Σ'ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ» έγραψε χαρακτηριστικά .

Να σημειώσουμε πως πριν τα γενέθλια της Σμαράγδας Καρύδη έγινε γνωστό ένα πολύ ευχάριστο γεγονός γνωστό. Δείτε εδώ τι συνέβη.