OPENtv: Ποιος θα κάτσει στην καρέκλα της Αναστασοπούλου μετά την αποχώρηση της από το The Booth;

Χθες είδαμε τον Ετεοκλή Παύλου! Σήμερα όμως;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
OPENtv: Ποιος θα κάτσει στην καρέκλα της Αναστασοπούλου μετά την αποχώρηση της από το The Booth;

Μετά την αποχώρηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου από το The Booth του OPENtv, λόγω διακοπών, άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής ποιος θα κάτσει στην καρέκλα της έως ότου επιστρέψει.

Χθες, ήταν η πρώτη ημέρα που η ηθοποιός έλειπε από τη θέση της και όπως είδαμε, ο Ετεοκλής Παύλου έκατσε στην καρέκλα της για να "γεμίσει" το κενό. Μάλιστα, απέσπασε πολύ θετικά σχόλια για τις απαντήσεις του στα προβλήματα των τηλεθεατών.

Ετεοκλής Παύλου The Booth

Βέβαια, δεν έκαναν καμία ενημέρωση στον αέρα της εκπομπής οι συμπαρουσιάστριες της, Σοφία Μουτίδου, Σοφία Κουρτίδου και Κρυσταλλία Ρήγα, για το αν θα μείνει ο Ετεοκλής Παύλου μέχρι να επιστρέψει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ή αν περάσουν διάφορα πρόσωπα από τη θέση της.

Αν όμως δεν κάτσει κάποιο πρόσωπο μόνιμα, αλλά έχει guest εμφανίσεις καθημερινά, πολύ πιθανόν είναι σήμερα να δούμε στην θέση της την Ελένη Χατζίδου ή κάποιο άλλο μέλος της εκπομπής «Καλοκαίρι #NOT». Δείτε εδώ πότε τελειώνει η εκπομπή The Booth.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Το πρώτο της μήνυμα μετά την προσωρινή αποχώρηση από το The Booth του OPENtv

Μπορεί η Πηνελόπη Αναστασοπούλου να αποχώρησε προσωρινά από το The Booth προκειμένου να κάνει διακοπές μαζί με την οικογένειά της, ωστόσο σήμερα παρακολούθησε την εκπομπή και μάλιστα, έστειλε ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα στις συμπαρουσιάστριές της.

Η γνωστή ηθοποιός ανακοίνωσε πριν από μερικές μέρες πως δε θα βρίσκεται στην εκπομπή για δύο εβδομάδες, καθώς θέλει να περάσει λίγο από το καλοκαίρι της μαζί με τα παιδιά της και τον αγαπημένο της.

Σήμερα η εκπομπή βγήκε κανονικά στον αέρα και έτσι, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ της και παρακολούθησε τις φίλες της.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου The Booth